15 haziranda balıkesire oradan da soma ya geçeceğiz inşallah ailece, soma dan izmir dikili tarafına gitmeyi düşünüyoruz belki ayvalık tarafınıda gezeriz bu bölgelerde tatlısu dere baraj veya deniz tarafında nerede balık tutulur arkadaşlar sizden tavsiye alabilir miyim?
http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=54255 bu konuya göz atabilirsin abi. Salihleraltında güzel çupralar alabilirsin. Ayrıca madra barajındaki trofeler seni bekliyor şunu belirtmek isterim madra barajı otla değmemiş bir baraj ve sazan aynalı sazan tatlı su kefali aşırı büyük derecede balıklar var yem için dikilide sülünez alabilirsin madra barajında iyi iş yapıyor
tavsiyeleriniz için teşekkürler salihleraltı haritadan baktım uzun kumsal olan sahili var birde küçük akan dereleri en ilerde de madra deresi var bu sahil şeridinden de çupra alınıyormuş yazılarınızı okudum. madra barajına baktım yolu nerdeyse olmayan biyer gibi haritada işlek bir yolu gözükmüyor. genel olarak o bölgelerdeki barajlara baktım yoldan uzaktalar kestel barajı hariç ama buraya denize gelmişken barajlara gidebilirmiyiz bilmiyorum artık bakacağız. denizde balık tutma durumu daha fazla
Denizde sabahtan akşama 24 saat balık alınır ama çupra falan bide dikilide sahil yolunda kıyıdan sarpa alanlar vardı. Tavsiyem madraya gitmeniz arabayı yukarıya koyup eşyaları yüklenip bide şemsiye aşşağıya inceksiniz süper balıklar var.
bende dikili bademli köyü yakınlarına gidicem yakında o taraflarda nerede balık tutulabilir biliyor musunuz?