Şişme Bot Pvc Kaplama ve Omurga Yapma Yardım!!

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında volky1991 tarafından paylaşıldı.

1. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    Şimdilik İstavrit :)
    sevgili arkadaşlar bi konu açtım fakat başlığı iyi olmadıgı için gerekli dikkati çekmedi. ben botumu modifiye ediyorumda biraz geliştiriyorum. bu konuda sizlerin yardımlarını ve hayal güçlerindeki fikirleri bekliyorum :) şişme botumu öncelikle pvc ile kaplıycan kaplama yönteminde nelere dikkat etmemi istersiniz ? çok basit güzel bir omurga yaptım su kontrplağından önünde dalgayı veya suyu yarması için en kısa zamanda fotolarını koyucam sizlerin önerdiği şeyler varmı söyle söyle yapabilrsin dediği? yarıdmlarınızı bekliyorum:)

2. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    yapılan işin fotolarını koyarsan bir fikrimiz olur ve önerilerde bulunabiliriz...

3. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    bot yazlıkta oldugu için (güzelyalı/bursa) 2 gün oraya gidip orda uğraşıyorum orda internet omadığı için eve geldiğimde cevapları yazıyorum ve malesefte bu sefer foto çekmeyi unuttum daha doğrusu bu mesajı yeni görüyorum :( koskoca forumda hiçmi bu işlerden anlayan yok üzüldüm doğrusu :(

4. volky1991

volky1991 Volkan Aydın

En İyi Avı:
    hiç fikri olan bilgisi olan yokmu yahu :( :confused:

5. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili arkadaşım(İmza ayarlarınız olmadığı için isminizle hitap edemiyorum)
    Bu konuda fikrimiz tabii ki var. Ama bir bota omurga yapmak tamamen teknik bir olay. Tabii eğer ben yaptım oldu mantığı ile yapmayacaksanız. Botunuzun boyundan tutun, botunuzun enine, su kesimine, burun yapısına vs vs...Bunlar da ancak bu konuda uzman fabrikalarda yapılan ar-ge(araştırma-geliştirme) çalışmaları ve piyasadaki geri bildirimlerle yıllar içerisinde oluşmuş bilgilerdir.
    Naçizane tavsiyem; ben bu bota bir karina yapayım şeklinde bir yaklaşımla canınızı tehlikeye atmayın.
    Sevgi ve selamlarımla...