Raglounun dalgalı köpüklü suda işe yarayacağını duydum. Bazı yerlerde de dalgasız suda kullanılması gerektiğini okudum. Denizin ve havanın nasıl olması lazım?
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20896 Raglou ile ilgili tüm bilgilere buradan ulasabilirsiniz
O konuyu okumadan böyle bi soru soramam zaten. Onu okudum daha sonra ayrı ayrı yerlerde dalgalı suda işe yarayacağı, dalgalı suda iş yapmayıp durgun suda çalışacağı gibi birbirinin zıddı bilgiler okudum. Tekrar o konunun bilgi veren kısımlarını okudum ancak aradığım cevabı bulamadım.(bilmiyorum belkide gözden kaçırdım). O nedenle açıklığa kavuşturmak istiyorum. Sağolun.
durgun suda bu cins balıkları kandırmak daha zordur onur.Levrek gibi karambol veya baskın balıkları bulanık ve hafif dalgalı sularda çok daha kolay yakalanabiliyor.Sitemizde yazılan levrek raporlarının çoğu(su üstü popper avları hariç)bu tip sularda yakalanıyor.he bir şey daha.riski azaltmak av ihtimali yükseltmek istiyorsan bence sabah çok erken saatte uygulamalısın.Öyle ki alaca karanlık.Olmalı.
Biliyorum levreğin bulanık suyu sevdiğini. Ama bu ragloular o suda kullanılabilirmi yoksa durgun sudamı kullanmalıyım?
raglou her suda kullanılır.sadece renk seçerken favori olanlara öncelik vermelisin.Raglou takımların farklı yöntemleri oluyor muhtemelen onları biliyorsundur.iş raglou silikonu seçerken en çok tercih edilenleri kullanmak.
alışveriş sitelerinden yorumlu olanları seçmende fayda var.birde burdan araştır raglou silikonu en çok kimler kullanıyor onların da fikirlerine danış bence.