Shimano NEXAVE 6000FB 6000 FB

Konu, 'Makineler' kısmında ceruto tarafından paylaşıldı.

1. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    Shimano NEXAVE 6000FB 6000 FB HAKKINDAKI DÜSÜNCELERINIZ

herkeze merhabalar arkadaslar ben kendime güclü bir makina satin almak istiyorum yani profesyönel degilim ama biraz büyük baliklarda problem yasamak istemiyorum forumda okuyorum arkadaslar makinalarin kilitlendiginden cekmediginden sikayetci oluyorlar bende bir Shimano NEXAVE 6000FB 6000 FB almak istiyorum baslangic icin bu makina nasil acaba bana önerileriniz ne olabilir buradaki tecrubeli ve usta abilerimden kardeslerimden rica etsem acaba yardimci olabilirlermi tabii bu makina olur diyorsaniz bu makinaya uygun olan kamis ne olabilir yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ediyorum hepinize guzel paylasimlar diliyorum

Son düzenleme: 30 Ocak 2010
  2. deePblue

deePblue na

başlangıcı bırakın yerine göre size ömürlük olur bu makine :)
    hayırlı olsun şimdiden.

3. shimano34

shimano34 Engin

Favori Kamış:
    Shimano Super Aero Technium 425/200
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000HG,Twinpower 4000HG
    Gerçekten güzel makinedir.İçiniz rahat olsun.Fakat tüm makine kamış alacak arkadaşlarımın şuna dikkat etmesini istiyorum bir ürünü alırken biraz ileri bakmak lazım.Zaman içerisinde evde atıl makine ve kamış çöplüğü oluşturmamak için aldığımız ürünü en azından en üst modellerin bir veya iki altından alalımki 3-4 tane atıl makine ve kamışımız olmasın.
    Nexave makineler gerçekten parasının hakkını veren makineler bundan şüpheniz olmasın.
    Ben kullanmadım çünkü işe Ultegra 10000xt ile başlayınca olmuyor.Ama kullanıpta pişman olan görmedim.4000 likleri bile 7kg levrekleri rahatlıkla kıyıladığını arkadaşlarımızdan duyduk.

4. levrekçimetin

levrekçimetin metin oktay can

Favori Kamış:
    shimano blue romance
    Favori Makine:
    Daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    levrek- 7 kg kofana-4,800kğ
    Gözükapali Al Hayirli Avlar Olsun

5. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    tesekkur ederim bende öyle umyorum sag olun

6. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    tesekkur ederrim ben de arastirdim bu makinenin 1000 ligi de var ben de 6000 lik olani aliyorum daha büyügu varmi onuda bilmiyorum siz biliyormusunuz acaba eger yoksa sizde okeyliyorsunz heralde yardimlariz icin tesekkur ederim

7. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    tesekkurler sizede hayirli bol kismetli avlar

8. dejavus

dejavus utkun

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kaçanlardı en büyüğü
    Aynı makinenin 40 lık olanını yeni aldım,daha kullanamadım ama nefis bir makine! gönül rahatlığı ile alın derim:)

9. dj-nursi

dj-nursi nursel

Favori Kamış:
    ......
    Favori Makine:
    d.a.m
    En İyi Avı:
    8.900 sazan
    Hayırlı olsun ceyhun abi.Yeri deil ama nereye sorucağımı bilemedim burda sorayım dedim makinaların 40lık 50lik 60lık bu numaralar neye göre veriliyo bi makinaya yani bi makina kaçlık olduğuunu elimize alınca nasıl anlarız...

10. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    bende siparis verdim 10 000 lik olanini aslnda genel görüs olarak herkes guzel makina oldugunu söylüyor bakalim görücez bu arada makinaniz hayirli olsun güzel ve bolkismetli olsun görüsünüz ve yardiminiz icin tesekkurler

Son düzenleme: 1 Şubat 2010
  11. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    merhaba nursel bende cok iyi biliyorum ama bu numaralar makinalrin kapasitesi oluyor yani yakaladigin balik mesala 1o kilo civarinda diyelim bu agirliktaki bir baligi 1o luk 20 lik bir maineyle cekemiyosun makina kaldirmyor bu tabii makinenin markasina görede degise biliyor ben de 60 lik bir makina siparisi verdim buyuk baliklarda zorlanmamak icin bir makinanin kaclik oldugu uzerinde bir sekilde yaziyor yani uzerinde biryerde yazili oluyor sana rat gele diyorum umarim yardimci olabilmisimdir ama burada cok ustalarimiz abilerimiz var sen onlarad bir sor belki daha aciklayici bilgiler gelebilir tekrar slmlar

12. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    bilgi

merhaba nursel bende cok iyi biliyorum ama bu numaralar makinalrin kapasitesi oluyor yani yakaladigin balik mesala 1o kilo civarinda diyelim bu agirliktaki bir baligi 1o luk 20 lik bir maineyle cekemiyosun makina kaldirmyor bu tabii makinenin markasina görede degise biliyor ben de 60 lik bir makina siparisi verdim buyuk baliklarda zorlanmamak icin bir makinanin kaclik oldugu uzerinde bir sekilde yaziyor yani uzerinde biryerde yazili oluyor sana rat gele diyorum umarim yardimci olabilmisimdir ama burada cok ustalarimiz abilerimiz var sen onlarad bir sor belki daha aciklayici bilgiler gelebilir tekrar slmlar

13. dj-nursi

dj-nursi nursel

Favori Kamış:
    ......
    Favori Makine:
    d.a.m
    En İyi Avı:
    8.900 sazan
    Saol abi verdiin bilgler için yani makinanın makarasının ebatlarınla ilgili deil ben bunu anladım abi .Yinede daha açıklayıcı yazan abiler olursa sevinirim.

14. nongeyik

nongeyik Selçuk

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000fb
    En İyi Avı:
    2,5 kğ sazan
    6000 fb kullanıyorum hafif ve kaliteli bir makine kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız bu arada 6000 lik ile 10000 lik arasında misina kapasitesi farkı ebat ve agırlık olarak 2 makinede aynı hatta 10000lik olan 10 gram daha hafif ikisi arasındaki fark 6000 0,30 misinadan 270 metre alırken 10000 lik daha fazla alıyor diger makinelerdede bu durum böyledir.

15. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    Merhabalar Selcuk bey
    yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bende 10000 fb aldim misina farki benimde dikkatimi cekti size rastgele der bol kismettli avlar dilerim

16. nongeyik

nongeyik Selçuk

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano nexave 6000fb
    En İyi Avı:
    2,5 kğ sazan
    hayırlı uğurlu olsun ozaman güle güle kullanın :)

17. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    Merhaba bende Nexave 10000fb aldım. Uluç abinin tavsiyeleri sağolsun.
    Henüz kullanmadım, Nasıl memnunmusunuz ?

18. ceruto

ceruto ceyhun

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGANCE
    Favori Makine:
    shimano nexave 10000 FB
    Selamlar

Evet bende 10 000 lik nexave fb var cok guzel bir makina hafif ve cok kuvetli herkeze tavsiye ederim ben makinaya hayranim ikincisini siparis verdim. Makinami buldum. bu makinayi kullandiktan sonra baska marka bir makina düsünemiyorsunuz selamlar rast gele

19. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Ceyhun kardesim merhaba,

Shimano guzel bir secim olmus. Hele ki Nexave ve Exage serileri, Fiyat ve performans acısından son derece klas urunlerdir. Bu makinaları kullananda olusan bir hastalık turudur; baska makinaları kullanmama ve kullanmaktan zevk almama olayı.
    Sunu sormak icin yazdım; Nexave 6000 ve 10000 lik serileri bizde 160-170 Tl. Exage 6000 ve 10000 lik serileri 210-220 Tl Arası alınabilmektedir. Bu urunler Almanya'da ki magaza satıs fiyat aralıgı ne kadardır ?
    Makinalarını en iyi avlarda, zevkle kullanman dileklerimle esenlikler dilerim.