Shimano Biomaster 5000 CFB Yeni Takım Arkadaşım!!!! AV MARKETİNE Teşekkürlerimle!!!!!

Konu, 'Makineler' kısmında isottevfik tarafından paylaşıldı.

1. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    TEŞEKKÜR ;

İlgili ürünün şiparişini pazar gecesi geç saatlerde Av Marketi sitesine vererek ödemesini yaptım. Sipariş notunda da, ilave olarak 1-2 kutu Shimanoya özgü yağ ve 2013 kataloğunuda paket içeriğine ilave etmeleri hususunda ricada bulunmuştum. Ertesi sabah ilgili sitenin linkinde siparişi kontrol ettiğimde, Sn. Atilla BAL beyin mesajını gördüm. Extra olarak istediğim ürünlerin kendilerinde olmadığını ve tedarikçisinde varsa, ivedilikle temin ederek paket içeriğine ilave edeceklerini beyan ettiler.

http://www.avmarketi.com/asp/product/146856/SHIMANO-BIOMASTER-4000-FB-7xS-ARB-1-BB-MAKINE

Küçük bir karışıklıktan ötürü 150 lira seviyelerinde bir eksik ödemem vardı. Birde, bu istediğim extra küçük ürünler yüzünden 3-5 gün bir bekleme yapacağımı düşünüyordum ki, bu sabah saat 10.00 da kargo kapımdaydı. Hemde eksiksiz olarak, tam tekmil.:eek: :eek: :thumb: Hemde, ısrarla ek ödeme yapma teklifime rağmen, kendileri bu ödeme talebimi kabul etmediler.

Bu vesile başta Av Marketinin işletmecisi Atilla BAL beye ve nezdinde tüm çalışanlarına candan teşekkürler ederim.

KONUMUZ ;

Yaklaşık 10 gün önce bu sipariş işlemlerini tamamlamış, okey vereyim mi, vermeyeyim mi, diye ikilem yaşarken, İbrahim kardeşimden ( Zıpkıncı İbo ) gelen bir mesaj,:confused: :confused:

'' Abi Biomaster SW 8000 PG ebayda 50 $ da ve gönderi bedava. Ne dersin abi '' :confused: :confused: :eek:

Ben Biomaster siparişi verirken, karşımda yeni bir Biomaster.:cool: :cool:

Vardır bu işte de bir hayır diyerek, siparişi onaylamadan iptal ettim ve İbrahim kardeşime, '' 200 $ a kadar varım. '' teyidini verdim. Ama 6 gün var daha.:confused: :confused: :eek:

Neyse, sonuç itibarıyla biz uyanıklara yedirmediler:hungry: cyrr ve 280 $ dan uçtu gitti.cyrr cyrr Sen kiiim, Amerika'lı kim.:confused: :confused: :cool: :( Yedirirler mi adama.:confused: :( :mad: Bundan sonra İngiliz'lerin Ebayını takip edeceğim. :confused: :confused: İngiliz'ler birazcık pinti olduklarından, bize de bir şeyler düşer orada.hihi hihi

Tabii hemen o hırsla ve hızla, 1 dakikada işlemi bitirdim ve güvenim de beni yanıltmayan site olan, AV MARKETİ ne şiparişi alelacele verdim.

Aşağıda şekilde gözüktüğü üzere, yeni sezonda yeni transferle, yepyeni bir kadro ilavesiyle, ekibi güçlendirmiş bulundum. Shimano Biomaster 5000 CFB

Eeee, Exageyle farkı ne diyenler olacak; doğal olarak.:confused: :confused: :p

Farkı bariz şekilde hissediliyor elbet. Birisi E 200, diğeri 500 SEL :p :p

Ama Exage, benim için gerçekten apayrı sevgisi, sempatisi, sıcaklığı olan bir ürün. Onu, bir ayrı seviyorum.:p :p Sarışın güzelim benim. hihi hihi

Şunun şurasında Stellaya ne kaldı ?:confused: :confused: :p

2 mini gres ve 2 mini likit yağ ile bir müddet, gözüm kapalı yağlama yapacağım demektir.

Sağolsunlar 3 tanede 2013 kataloğu koymuşlardı koliye.

İşte, yeni takım arkadaşım. :p :p

Yedek kadroda duran ve görev bekleyen kamışlar. Sanırım onlarla eşleşecek gibi durur.

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Oooo neler goruyorummm!! :D

Tevfik agabey, yeni makaraniz hayirli, ugurlu olsun... iyi gunlerde, keyifle kullanin. :) O yata da ancak boyle bir olta takimi yakisirdi zaten. :)

Gunes gibi parliyor mubarek. :) :thumb: Kiskanmamak elde degil...

Demek tam da Biomaster PG6000`i buldugumuz gun bunun siparisiyle mesgulmussunuz. Icime dogmus demek ki... :) Kismette bu varmis, iyi de olmus. :)

Biomaster bakmayi biraktik boylece demektir, :) eee agabey bundan sonra ne bakiyoruz? Twinpower? Aceration? yoksa Curado mu? :D

Saygilar...

3. vayacon

vayacon Gürel

Tevfik abi güzel avlarda kullanmak nasip olsun. şöyle 2-3 dk fotoya baktım kaldım.
    Bir ara inceleme fırsatım olmuştu, elimden zor bırakmıştım :)

Selamlar.

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkürler ederim İbocan kardeşim.

Aynen dediğin gibi, yakıştı ve arkasına bakmadan gitti bile.:confused: :eek: cyrr cyrr

2 Ay önce aldığım aynı ürün, malumun olduğu ve tahmin edeceğin gibi yüz görümlüğü gitti; bağıra bağıra. :confused: :confused: :eek: Bunu ortaya çıkartırmıyım bir daha. :cool: :cool: Yoksa, bu da uçar inan ki. Zaten azımsadılar.:confused: :confused: Neymiş, 1000 de biri bile değilmiş hediyemiz.:confused: :confused: :(

Sırada bunun 6000 liği var kısmetse.hihi hihi

Sevgi ve selamlarımla.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim Gürel kardeşim. İnşaallah sizede kısmet olur.

Demek ki siz de güzelden ve güzel olanlardan anlayanlardansınız. :thumb: :thumb: Kutlarım.

6. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Tevfik abi hayırlı olsun! yeni shimano ile bol balıklı avların olur inşallah..
    Avmarketi.com her zaman yardımcı oluyor sağolsunlar..

Makine çok şık ayrıca ;)

7. 4443

4443

Hayırlı olsun Tevfik abim güzel günlerde kullanman dileğiyle, arkadaşımda var 4000 lik spin avında kullanımında gayet güzel makina ..

Darısı Stella'ya diğelim , gönlünce :p:p

8. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hayirli olsun Tevfik abi. Hemen bir yagina suyuna bakmak lazim :)
    Öyle 50kaada biomaster varsa bende alirim :) yemlik neyin tutarim :D

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim Hakan kardeşim.

Piyasada, özellikle net ortamında belli standartları yakalamak kadar sürdürmekte ayrı bir başarıdır. Bunun arkasında ana temel olarak, dürüslük, hoşgörü ve güven yatar. Güzel yerlere ekilen güzel tohumlardan, elbette güzel sonuçlar alınır.

O makinanın şıklığı, sizin bakış açınızın şıklığının yansıması olsa gerek.:thumb: :thumb:

10. blackboy55

blackboy55 Musa Karaoğlan

Favori Kamış:
    Okuma Salina Seaspin 2.85
    Favori Makine:
    Okuma Salina 40
    En İyi Avı:
    2410gr Gökala -3000 gr levrek
    Tevfik abi, yeni makineniz hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Bol trofeli avlar dilerim.:)

11. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yüreğinin güzelliği ve gönlünün zenginliğini doyasıya yaşaman dileklerimle, teşekkürler ederim; Hüseyin kardeşim.

12. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tevfik abi hayırlı uğurlu olsun. Ayrıca kalama sesi bol olsun.
    Daiwa alsaydın o yağ gibi malzemelere gerek kalmazdı ya neyse.:rolleyes:

13. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    :confused: :p :confused: :p :D hihi

Stoğu onun için yaptım zaten.:D :D Ne olur, ne olmaz ?:confused: :confused: :D Bunlar bakım gerektiren ve bakıldıkça güzelleşen şeyler.:D :D

18 marttı ilgilenmeye başladığımız tarih.

http://www.ebay.co.uk/itm/SHIMANO-B...165?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f7472cd

Bayağı kıran kırana geçti.

Acilen bir 8000 lik düşürmem gerek.:cool: :cool:

Güzel dileklerin için teşekkürler ederim.:thumb: :thumb:

14. 4443

4443

Çok uçuk bir fiyat olmasada bütçemin yettiği kadarıyla bir exceler z 4000 aldım 2 gün sonra ses çıkartmaya başladı insan içine bir gres bir yağ ne bilim işte ne gerekiyorsa onu koyar :) piyasa ortalama fiyatı 450 tl ..

Bir zaman sonra bir penn battle 4000 aldım onu kullanmadan söktüm açtım vs.. 10 numara tekrar kapattım..

Bu ezberleşmiş sözlerden sıkıldık doğrusu tamam daiwa güzel ama şahta değil padişahta hepsi makina işte herkezin bütçesine göre şahı padişahı ..

Yazdıklarımı kişisel olarak algılamayın lütfen terbiyesizlik değil amacım sadece kalıplaşmış laflar gerçekten yanıltıcı olabiliyor kullanıcıların bütçelerine göre değerlendirmelerinde sevgiler...

15. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Hüseyin hakli. Geçen hafta aldigim daiwayi kargo geldikten 15dk sonra dagitip gresledim. Yeni makinalar neredeyse kupkuru satiliyor.

16. 4443

4443

Abi makinaya tek kusur dahi bulamam bahsini ettiğim durum dışında açık ve net beklentilerimin çok üstünde cevap verdi tek bir sorunum dahi kalmadı spin avlarımda...

Ama şu kalıplaşmış laflara zamanında bizde çok güvendik neden , herkezi kendimiz gibi görüyoruz abartı olarak algılamıyoruz vs.. ama durum bu kadar basit değil neyse yiğidin hakkı onu aktarmalıyız ..

Örneğin yağa gerek kalmazdı yorumunu okuyan bir insanın aklında yer edecek ve bilgisi olmasa dahi bunu savunacak bunu tekrar tekrar yaşadık gördük bu yüzden kalıplaşmış laflar yanıltıcı oluyor malesef idk

Tabiri caizse demek sonrasında bir işe yaramıyabiliyor iş işten geçmiş oluyor :p

Hangi marka hangi model olursa olsun kullanıma başlamadan önce mutlaka kontrol edilmeli en azından bunu öğrendim ..

17. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Güzel dilekleriniz için teşekkürler ederim; Musa kardeşim.:thumb: :thumb:

18. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim Mustafa kardeşim.

Kavurmanın cazırdıyan yağına ekmeğimi bandırmayı severim.:p :p Ben Atamdan ne gördüysem onu bilir, onu uygularım. Neme lazım.:D :D

19. laborant1986

laborant1986 mesut

Tevfik abi güzel avlarda kullanmak nasip olsun

20. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Av raporu okur gibi okudum Tevfik abi :) :) , hayırlı uğurlu olsun ,bol trofeli avlar seninle olsun