herkeze merhaba sel felaketi olan yerde bizim yazlık vardı evde bişi yok ama oturduğumuz kentte çok büyük biçimde zarar var tahminen 1 2 trilyon adı (KIYIKENT İŞTE BÖLE DENİ Z GİRİLCEK DURUMDA DEİL. EVLER MAHFOLMUŞ DENİZDE İLERİDE BİYERKUM BİYER SU 100 MT CİVARI OLAN KUMSAL IN BİYERİ FUL SU DİĞER YERLERİ YAMUKYUMUUK HER TARAF ÇÖKMÜŞ KIRILMIŞ ARABALAR DENİZDE EŞYALAR DENİZDE BİZE BİŞİ OLMASADA KENTİN DURUMU HERKEZİ ÜZÜYOR BU KENTİN BİDE YANI VAR YALI KENT DENİZ KENT ERSEVEN SİTESİ ONLAR DAYOLLAR EVLER ÇÖKMÜŞ BELKİ BİLİRSİNİZ HANİ DİLA ADLI BİR BEBEK VAR BURSADA CESDİ BULUNDU O ÇOCUK DENİZ KENTEN 2 KENT YANIMIZ(HUZUR İÇİNDE YATSIN BUNU ANLATMA NEDENİM SİZE BU SEL FELAKETİ HAKINDA BİLGİ VERMEK VEACILARIMIZI PAYLAŞMAKTI
atması zor olur,20 30 foto var, http://zipkinci.com/zipkinci-kahvesi/36959-sel-felaketinde-selimpasadaydim.html bu linkte herseyi anlattım vede,bir sürü resim var...
çokkk çookkk Geçmiş Olsun Fatih ABİ Allah Bideha Böle Afetler Göstermez Inşalah Bizim Oralarida Göstermişşin çökmüş Heryer Napicaz Kader
inşallah düzelir,seneye kadar,belediye çalışmaya başlıyomuş,koca kış,seneye düzelsin,beraber,kefal tutarız senle...
Oğuzcan ve Fatih, Bizim yazlık da Yalıkent'te. draco'nun yazlığı da Erseven 1'de. Orada değildik ama kötü etkilendik. Bu sene denize akan çimentodan kuzeyde birşeyler yapıldığı belliydi ama bunu ummazdık. Bu sene biz mezgit rekoru kırdık orada. Ben de kendi izmarit rekorumu yeniledim... Güzel geçmişti yaz... Deniz tam tertemiz oldu, küçük balık bol (mezgit, izmarit ve istavrit) Eylül'de büyük mahsul bol olur derken... BAM ! Hepimize geçmiş olsun. Bu arada yaşadıklarınızı http://www.selimpasaselmagdurlari.org adresine yazabilirsiniz. Seneye inşallah tekrar oradayız !
Fatih, İstanbul'da Fatih'te mi oturuyorsun ? Neresinde ? Ben de Fatih'teyim. Koray (PM göndermiyorum. 6 mesaj post etmemişim. Kusura bakmayın)
bende yalıkentteyim,istanbul fatihte,akdeniz caddesindeyim,seni bir kere gördüm,galiba,akşam bizim yalıkent büyük iskelede balık tutuyodun,kısa bir yem muhabbeti yapmıştık,kolay gelsin demiştik,sen kurtla tutuyodun,bizde sülünesi önermiştik,hatırlarsın belki abi,biraz geç oldu,kusura bakma,anca gördüm,mesajı...