merhaba balıkcı dostlarım bende dün üye oldum umarım birlikte iyi paylaşımlarda bulunuruz.ben izmir tireden ali balık tutmayı seviyorum ödemiş gölcük ve selcuk belevide balık tutuyorum umarım ileride fotoğrafta göndereceğim şimdide herkese rastgele
Hoşgeldin Ali arkadaş keyifli paylaşımlar. Tire dedin şu öğle saatinde daha yemek yemeden tandır yağıyla yapılan pirinç çorbası aklıma getirdin ağzım sulandı.
Teşekkür ederim Ali kardeşim.Tireye gelince görüşürüz o zaman .Mehmet abi ne diyorsunuz yukarıdaki yemekler konusunda
Yılda 3-5 kere gider Hacının orda tire köftemi yer yukarıda piknik yerinde mis gibi çayımı içerim ben zaten gelirkende boş gelmem en az 5 kilo şoklanmış köfteyide alırım Yolu boğaz olan herkezle mutlaka bir gün aynı mekanda buluşuruz
Hoşgeldiniz.uye olalı 1.5 gun oldu ev sahıbı sayılırım herhalde o kadar sıcak kanlı arkadaslar varkı yabancılık çektırmıyorlar..Rastgele..
tanışma Selam Arkadaşlar Ben Bu Gün üye Oldum Tüm Arkadaşlara Selamlar Sitedeki Sevgi,saygi Ve Düzeyin Bozulmamasi Dilegiyle Herkese Güzel Avlar
Selam arkadaşım öncelikle imza ayarlarını yaparsanız hitapta kusur işlemeyelim birde kendi tanışma mesajınızı açarsanız herkes size o mesajdan hoşgeldiniz diyecektir saygılar.