30 Hazirandan Sonra Sezon açilcak bir şey kalmadi bende bir şey sormak istiyorum Sazan Avinda Kaç numara igne idealdir Avlandigimiz göl derin degil ve küçük baliklar yemleri bozuyor ve yiyor bolli alişkin degiler ne yem önerirsiniz göl derin olmadigi için ne tür takim önerisiniz yardimci olursaniz sevinirim
Öncelikle 30 haziran değil 15 haziran güzel kardeşim, sazan avında sasame 6 numara kullanıyorum. İğneleri kendim bağlıyorum, boili yerine fresh mısır denemelisin gittiğim her avlakta güzel sonuç verdi ( Yakalamasamda sazan balığıının fresh mısıra hayır demediğini gördüm ) Kancalar büyük olduğu için ufak balığa uygun değildir. Kolay kolay yiyemezler ( Yemekten kastın kancaya takılıyorlar mı yoksa yemi alıp kaptı kaçtı mı yapıyolar ) Ve ayrıca mantarlı sistem kullanabilirsiniz, derinliği fazla verirseniz yemler dibe oturur ve sazan için idaeli budur. Güzelce yemlerseniz o bölgeyi işinizi şansa bırakın derim Rastgele
mantarlı sistem kullanabilirsiniz, derinliği fazla verirseniz yemler dibe oturur hocam derinlik olarak mesala kaç metre şöyle söyliyim kullanacağim kamışlar 7 ve 8 mertre göl kamışları derinlik nekdar vermek makbul mantarlı takımda
Avlağa göre değişebiliyor kardeşim, mesela barajlarda derinlik 7-8 metre veriyorum ben. Sizin gitceğiniz yerin derinliğine göre ayarlayın derim. Tam bişey söyleyemem ustam avlağı bilmediğim için ama siz yine 3-4 metre verin ayrıca iğne bağlarken çekeri yüksek fluro carbon misina kullanırsanız misinanın görünmesini ortadan kaldırır. Bildiğim kadarını paylaştım sizinle yanlışım varsa affola
Bir şey söylemek istiyorum Sazan yemi yiyor su sig oldugu için görünüyor yanliz igneyi isirmiyor yani yemi yiyor ama kancaya takilmiyor neden bu sorunun cevabini bilen var mi ?