işte cevabı...özellikle pullara dikkat... http://static.coolshark.com/fb_play...z/cnt/1/5/20100225_15713_ylxaopwwd6mtmeid.flv
cry İlk defa şahit oluyorum... Deneyecez ama ilkönce bi yakalayalım bakalım.. Sonra arkadaşın o jilet gibi kesen bıçağına da sahip olmak lazım galibahihi
cidden usta işi biliyo biçoğumuz deriyi öyle tulum çıkarmaya çalışırsak mındar eder bırakırız o balığı kullandığı bıçaka hasta oldum yanlız ince ve jilet gibi keskin
Çok güzel,,helal olsun.. çok önemli bir konuda avdaki bıçakların jeskin olması.. genelde ev bıcakları bu kadar seri çalışmaz
Gerçekten adam usta. Arkadaşlar yıllardır Bursa Bıçağı, Edirne Bıçağı ve son olarak Sürmene Bıçağı kullanmış ve kendi çapında bir aşçı olarak kesinlikle Sürmenenin Dövme bıçağını almanızı öneririm. Fakat sürmenenin çok fazla sahtesi var. Aynı zamanda bazen sürmeneli üreticiler sipariş yetiştiremediğinden bursaya da bıçak yaptırıyorlar. Aldanmayın. Eğer edinebilirseniz Hakiki Solingen'de çok iyidir.
bende masaüstüne atmıştım lazım olunca bakarım diye sazanları yakaladım bugün video kaybolmuş idk cyr
Youtube de sazan nasil temizlenir diye arama yapin video çikiyor. 2 ayri müsterinin 2 ayri çekimi var. Beysehirli erol usta