Herkese merhabalar 09.08.2014 tarihinde saat 01.00 gibi sahilde otururken 2 abinin balık tuttuğunu gördüm biraz muhabbet falan ettim. Baktım bi kaç küçük mırmır tutup geri saldılar. (Mırmır ise benim 3 senedir tutmaya çalıştığım fakat bi türlü tutamadığım balık.)neyse bende gittim oltayı bide 3 lü sazan takımını aldım kumlardan birkaç solucan çıkardım. taktım iğnelere attım suya oltayı anama verdim. Sonra abilerin yanına gittim . Tam muhabbet edelim falan derken annem senmi çekiyon bu oltayı dedi yook dedim .Sonra bi aldım elime deli gibi kafa atan bişey geliyor. Yanımdakiler otdur yosundur falan dediler ama anladım balık olduğunu neyse sardım sardım oltayı sudan çıkında oda ne 1 kiloya yakın koca mırmır paşa misafirliğe gelmiş . o kadar uğraşmama rağmen tutamadığım balığı allah bi çırpıda büyüğünden nasip etti.şükürler olsun okuduğunuz için teşekkürler
Tebrik ederim güzel balık yakalamışsınız. Bir o kadar da ilginç ve keyifli olmuş. Sanırım bir olta da annenize alırsınız artık
Balık için tebrikler. Güzel mırmır. Ayrıca telefonu o hale getirmekte ayrı bir meziyet bir tebrikte onun için
Gördüğüm en iri mırmırlardan tebrik ederim.Kullandıgınız yemi merak ettim.bildigimiz solucan mı ? denizde hiç kullanmadım merakta ediyordum.
kumluk sahilde dalganın geldiği yeri kazarsanız parlak parlak solucanları görebilirsiniz bazen hiç çıkmıyor ama çıkınca toplu çıkıyorlar
Çok güzel av olmuş. Bende geçen sene 35 cm mırmır yakalamıştım. Eti süper Çiftlik levreğine bin basar diyebilirim.
Sizi bu dünyaya getirmeye vesile olan, aynı zamanda bu güne kadar tutamadığınız ve tutsanız da bu büyüklükte görmeniz mümkün olmayacak kadar ender bir Mırmır(Takoz) yakalama şansına vesile yine o Kutsal insan "Anneniz" e hoş bir süpriz yapmanız da fayda var bence "Cennet, annelerin ayakları altındadır" demişler, unutmamalı bu sözü de..
tebrikler güzel mırmır.bu yaz yalova ve bursa sahillerinde çok mırmır avım oldu ağustos ortalarına dek.zamanından mıdır nedir.çok fazla yavru mırmır var.sanırım biraz daha havaların soğumasını bekliycez