Enes yeğenim, bu tür sorularla cevap alamazsın bu şekilde. Dünden beri aynı şekilde konu açıyorsun ve cevap yok. Bu ve bu tür siteleri kolaçan edip avlanılacak yerleri öğrenmeye çalışan art niyetli kişiler oldugundandır hep bu cevapsızlıklar. Birde yazım konusunda, göze hoş gelmeyen telaffuzlarda çok önemlidir. Mesela '' GitcezDe '' gibi. Burada bizim amaçlarımız, illah ki torba torba balık tutmak değil. Takımları hazırlamak, yemleri hazırlamak, 3-5 arkadaş birleşerek hoş bir gün geçirmekten öte bir amacımız yoktur. İllah ki balık dersen, o zaman balıkcıya gider, 10 kilo balık alıp, evin yolunu tutarsın. Umarım anlamışsındır beni.
aynen kardesim sana katılıyorum bize 3 tane tutsak da yeter onun guzel olan tarafı oltaları suya salmak ve o heycanla hiç umut yitirmeden beklemek
Enes, yaş bölümünü yanlışmı doldurdun acaba ? Zira kendinizden yaşça çok büyük olan Tevfik abiye kardeşim diye hitap ediyorsunuz.Rahatsız oldum açıkçası,belirtmeden duramadım.
Sevgin yeğenim, bu sizin gönlünüzün ve kültürünüzün güzelliklerinin yansımasıdır. Gözlerinden öperim.
Kusura bakmay1n telefondan giriyorum ve kimin ne ya_ta olduu görünüyor ondan direk öyle karde_im diyerek dald1m olaya özür dilerim kusura bakmay1n ve tüm insanl1k karde_ deil mi zaten =) =)
Kusura bakmay1n telefondan giriyorum ve kimin ne ya_ta olduu görünmuyor ondan direk öyle karde_im diyerek dald1m olaya özür dilerim kusura bakmay1n ve tüm insanl1k karde_ deil mi zaten =) =)
Karde_im diye ben yazd1m enes yazmamis ve bu mesaj bana geldi galiba eer bana yazdiysan her neyse bak birader ben telefondan giriyorum mesajlar1 okuyorum yorumlara kat1l1yorum vs.vs ve telefondan girdiim için kim ne ya_ta göremiyorum direk karde_im diye bir_eyler payla_mak istedim bu durumdan kendi rahats1z olsayd1 tatl1 bir dil ile ifade eder ya_1n1 belirtirdi sen rahats1zl11n varsa sana tavsiyem bir doktora görün ve her_eye SAZAN gibi atlama
Olcay abim yanlış anladın.Benim lafım Enese idi.Sana herhangi birşey söylemedim. Enes 16 yaşında.Bende 16 yaşındayım.İkimizin hitap şekli farklı.Kendinden büyük olan abilere kardeşim diye hitap etmesi bana garip geldi ve belirtmeden duramadım. Sizde hemen celallandiniz açıkçası bu beni üzdü.Siz orada tatlı bir dille ifade ederdi yazmışsınız,sizde keşke olayı tam anlamadan parlamayıp beni tatlı bir dille uyarsaydınız.Birdaha söyleyeyim lafım size değildir. Doktora görünmeyide ihmal etmem beni düşündüğünüz için teşekkür ederim
Olcay kardeşim, hitabınızda ve degerlendirmenizde en küçük bir yanlışlık ve hata, hatta ve hatta bir yanlış algılama söz konusu degildir. Müsterih olunuz lütfen. Sevgin yeğenim, sadece enes yeğenimin telaffuzuna hitaben, saygısını bozmayarak küçük bir düzeltme yapması gerekliliğini belirtmiş. İyi dileklerimle.
Geçmi_ mesajlara bakt1m enes olan ki_i karde_im dememi_ birtek ben öyle bir hitap kullanm1_1m yada enes demi_ ve ben fark etmemi_ olabilirim neyse herkeze iyi geceler ve sevgin karde_im özür dilerim afola
ömerlide turna vardır ömerli barajında turna yoktur kelimesi mantıksız eskiden barajın baskın balıgı turna olduguna göre illaki tek tük vardır ama ben 2000 yılından beri yakalayamadım çünkü hiç turnaya atmadım atanıda görmedim