Arkadaslar bugin trio 55s in av marketine gore f iyatini bir 50 tl kadar ucuz buldugum icin aldim makinanin hangi av turlerine uygun oldugunu yazarmisiniz kac gr kursun atar cekeri nedir ? artilari ve eksilerini yazarmisiniz mobilden girdigim icin aram yapamiyorum
Hayırlı olsun.. en önemli özelliği 6.2 lik yüksek devir oranı.. buna rağmen dragı 11 kiloya yakın.. iyi bir makina bence.. siteden Batuhan uzun süredir kullanıyor bu makinayı, yorum yapacaktır..
Merhaba berk ilk öncelikle hayırlı olsun,okuma trio 55si ben de uzun zamandır kullanıyorum,kullanışlı,hafif ve güçlü bir makinedir,rapala avcılığı hariç çoğu avdan büyük bir zevk alarak kullandım,ağır kurşunla rapala avcılığında makine zorlanmaya başlıyor,bu zorlanma da dişli sistemini çökeltebilir,geçen 170 gram kurşunla rapala avcılığı yaparken bir tane lüfer denk geldi ve makinenin dişli sistemini çökeltti. tabi düzgün kullanırsan makineyi hiçbir sıkıntısı olmaz mesela haftada bir kere mi balığa gidiyorsun her balık dönüşünde yağla,çünkü bi süreden sonra koldaki rulmanlar bozulabiliyor,bu da senin yapacağın avlardan işkence çekmeni sağlayabilir makineni uzun ömürlü kullanmak istiyorsan 125 gram kurşuna kadar çık,fazlası zarar okuma trio 55s sana yeter ve artar bile diye düşünüyorum
Dragi 11 kg derken ne oluyor birde trio 55s surfmu spinmi surf ile spin arasindaki fark nedir saygilar
çekeri 11 kilogram demek (spin avcılık için esas) okuma trio 55s spin makinedir,spin avcılık ağırlık kullanmadan at çek avcılığı olarak bilinir,spin avcılıkta makinenin kafa motoru 20 30 40 arası değişir ama okuma trio 55s in kafa motoru spin avcılıktaki makinelere göre daha büyük kaldığı için farklı avlarda da kullanılabilir.surf makineler ise uzak atış erimi fazla olan makinelerdir.yani kafa motoru büyük olup misina çıkışı hızlı olan makinelerdir.spin makineler surf makinelere göre ağırlık bakımından daha hafif kalır. surf ve spin avcılığı internette araştırmanı tavsiye ederim,daha iyi kavrarsın