Arkadaslar bu gun Ryobi surf makina alamaya gittim. Gozume mitchell avocet big surf 6500 makina ilisti. Fiyat olarak da Ryobi ile ayniydi.. ikiside 153tl.. Ben ryobi almaya gitmistim, mitchell alip av bayiinden ciktim.. Simdi nicin boyle birsey yaptim bende bilmiyorum.. Su mitchell avocet big surf 6500 makina nasil iyimidir? Aldim artik ama... Cift kafa var kutusunda..
Hayırlı olsun, güle güle en güzel avlarda kullanırsınız umarım... Ancak ben olsaydım Ryobiyi tercih ederdim
Hayırlı olsun, bu makinenin 7000 modeli var bende.. öncelikle nereden aldınız? Burada Alba Shop Kısık Balıkçılıktan daha uyguna alınabilir.. makine genel olarak iyidir ancak çekişi çok güçlü değil.. bu makineyle çok uzak atışlar yapabilirsiniz ancak özellikle ağır kurşunu çekerken kol ve omuz kaslarınız epey gelişir.. ben bu makineyi bir sezon rapalada kullandım sarma bilyelerinden biri dağıldı, çekişi düştü ve sararken tıkırtı yapmaya başladı.. vakit bulduğumda aldığım yere götürüp bilyesini değiştiricem ve artık sadece istavrit avında kullanıcam.. ağır kurşunla rapala atıp çekmeye uygun olmadığını söyleyebilirim..
Arkadaslar bu gun Ryobi surf makina alamaya gittim. Gozume mitchell avocet big surf 6500 makina ilisti. Fiyat olarak da Ryobi ile ayniydi.. ikiside 153tl.. Ryobi surf makina derken "Ryobi Proskyer Nose Power" modelinimi kastettiniz? 153 TL' ye nerede satılıyor?
çok kuvvetli bir makine degil. agir yük altinda, yüksek akintida çalismaya pek gelmez. kalomasi kuvvetlidir. tipik bir uzak atis makinesi. konik olan kafa örgüyü kusuyor. diger normal surf kafada örgüde problem yok. kullandigim mitchel compact gold'da da ayni iki tip kafa var. Berkan abi alirken söylemistim kendisine bunlari hatirlarsa bu fiyata ara sira su koyuveren rulman degisimi, düzenli bakim gibi dikenleri göz önünde bulundurmali tabi.
Berkan beyin kulakları çınlasın aldığı gün bende söylemiştim sıkıntı yaşarsın diye, çünkü bende de vardıbanghead 125 gr kurşunda bile boş iken kasıyordu makine.
Kulak çınlamasını aştı, baş ağrısı moduna geçti artık O kadar da kötü değil yahu, uzak atış istavritte iyi iş yapar Neticede bu makinayla yüksek akıntıda 200 gram kurşun da çektim ben, ama her 3 atış-çekişten sonra oturup bi sigara molası vermem gerekti, sağlam kol-omuz kası yapıyor :laughing:
Dun gece kullandim makinayi evet kas yaptiracak gibi.. Ayrica konik kafayla cok fazla hizli yuklendigimde misinayi iki defa kustu.. 35 lik misina.. evet hocam, ben yurt disinda yasiyorum fiyati su an 65 Euro yani 152,898227 Türk Lirası hatta konu acip makina hakkinda fikir edinmistim: http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=53848 ___________