Merhabalar arkadaşlar. yaklaşık 2 aydır hemen her haftasonu kıyıdan balık avlamak için koyları geziyorum . son iki haftadır oltada tık dahi yok. acaba balıklara birşey mi oldu merak ediyorum. bana mersin silifke arasında en verimli yerler neresidir bilgi verebilirmisiniz. her giderken aynı şeyleri düşünüyorum. işte bugün. hava mükemmel. deniz mükemmel. yem mükemmel. takımlarım mükemmel. eee . ama balık yok. yine hüsran yüne hüsran. nezaman şöyle komşılarada ikram edecek kadar çok balık tutacağız arkadaşlar.
eren hiç merak etme 18 Mayısta bol bol ikram balığı götüreceksin komşulara haksızsam kafamı kırarasın okey
Ben önerim limonluyu biraz geçinceki Tırtar marina cok sakin biyer.Hiçbir zaman boş döndüğümü hatırlamam.Özellikle batı ucu fenerini denerseniz pişman olmazsınız.yanlız cok kayalık hafif kurşun ve uzun kamış kullanırsanız bununda üstesinden gelirsiniz.Ben birazdaha bekliyorum önümüzdeki ay başı tırtar siftahlarım.Şimdiden keyifli bol avlar.
kuatele kuatele bi ara beraber gidelim balığa şöyle bir bakalım etrafa ne dersin ben her hafta sonu çıkıyorum hemen hemen.
Kardeş olabilir gideriz tabi gideriz.Yanlız şu aralar degil.Hele bu ayı bir cıkartalım ondan sonra sık sık gitmeyi düşünüyorum.Görüşmek üzere
selam mersin silifke arası bazı yerler söyleyebilirim arkadaşlar 1. yer çeşmeli liparis 5 önü, 2. yer kargıpınar deresi agzı, 3. yer filamingo 9 ( polis kampı önü ) en iyi yerlerden birisi.....