Herkese merhaba... Ben Ankara'dan Utku...1976 Ankara doğumluyum. Aslen inşaat mühendisi olmakla birlikte bankacılık kariyerinden sonra altı senedir Başbakanlığa bağlı bir kurumda Avrupa Birliği koordinasyonu işindeyim. Balık avı geçmişim yok denebilir...Pekçok insan gibi yazın biryerlere gidince misina sallamaktan ibaret...Ama son zamanlarda arkadaş grubumla birlikte bende de heves uyandı..Sanırım Ankara civarına balığa giden arkadaşlara yarenlik edeceğiz...Gerçi bir sene kadar İngiltere'de olacağım önümüzdeki zaman diliminde ama olsun, belki de oradan güzel videolar aktarırım sizlere Birkaç hafta önce foruma üye olup "tekneden balık avı" bölümüne topic açmıştım. Göcek'e mavi tura gidecek amatör balıkçılara (yani bize) öğütlerinizi almak için...Pek öğüt alamadık ama olsun İki tane orkinos tutup videolarını aynı topiğe attık... Saygılar, sevgiler... Utku
Utku bey hoşgeldiniz.Belki arkadaşlar görmemezlik değilde o an için sizin bulunduğunuz mevkiide bulunmamış olabilirler alınmayın lütfen.Burada bulunan herkes size balık konusunda her zaman yardımcı olacaklardır.Saygılar.
Evet hatırladım... Hani şu 45 cm. limitine az buçuk yaklaşan orkileri tutan dostlarsınız dimi ? Aramıza hoşgeldin Utku kardeşim
Ailemize hogeldiniz Utku... Keyifli paylasimlarda bulusalim. Size cektigimiz kiyaklarin yakinda farkinda olacaginizi umarim. Keyifli paylasimlarda bulusalim....