kızılcahamam sorgun gölü yardım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında tiptirivsi tarafından paylaşıldı.

1. tiptirivsi

tiptirivsi

kızılcahamamdaki sorgun gölü hakkında bilgisi olan var mı? aldığım duyumlara göre gölde sazan ve alabalık varmış... yakın zamanda gidenler var mı? bilgilendirirseniz sevinirim...

2. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Çok güzel doğa harikası bir göl
    ben iki yıl önce piknik amaçlı gitmiştim
    çok derin olmayan bir göl balıklar genelde küçüktü ancak
    şimdi belki büyümüştür.

3. tiptirivsi

tiptirivsi

siz avlandınız mı ya da avlananları gördünüz mü alabalık alan var mıydı acaba?

4. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    ben bir iki attım küçük sazan yavruları geldi
    sonra vazgeçtim
    şamandıralı takım gerekiyor
    benden başka
    olta atan yoktu

5. tiptirivsi

tiptirivsi

tşk ler bilgiler için...

6. avtm

avtm

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rüyamdaki balık
    Sorgun Gölü diye Güdül ilçesinde Ankara'ya 130km mesafede bir yer biliyorum. Orada doğa muhteşem; alabildiğine çamlar, buz gibi akan sular, muhteşem bi manzara... Bahsedilen göl Güdül ilçesine bağlı Sorgun Beldesindeki göl ise ve bu yıl balık bırakılmadıysa orada sadece bir elin büyüklüğünü geçmeyecek sazanlar var. Gölü besleyen eriyen kar sularından oluşan ufak derelerdir, yaz aylarında bu dereler de tamamen kurur, dolayısıyla göl yeteri kadar beslenememektedir. Bu göle balık avından ziyade bir iki günlük kamp için gidilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Tavşan, ördek, ormanın içerlerinde geyik bile görebilirsiniz.

7. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Aman Taner canım Taner eğer oraya balığa gidersen canın yanabilir çünki orada kesinlikle av yasak dikkat kendi konuştuğumuza kendimiz karşı çıkmayalım.:)

8. alaverd

alaverd

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Kefal 45 cm.
    evet, av yasak. ama çok güzel bir yer, yolu da kötüdür yalnız. zaten yolu iyi ve avı serbest olsaydı bu kadar güze kalmazdı ne yazık ki...

9. tiptirivsi

tiptirivsi

osman abi emin misin yasak olduğuna geçen hafta savaş gitmiş bi problem olmamış bu hafta ben gitmeyi düşünüyordum ne olcak şimdi...

10. prof_turna

prof_turna

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 4,5 kg.
    taner benim bildiğim kadarıylada yasak. birşey olmaması şansına denk gelmiştir. bende oraya ava gitmeyi istiyorsum hatta birgün gezme amaçlı gidip etüt bile yaptım ama sirküleri okuduğumda yasak olduğunu öğrendim. eğer piknik için gideceksen çok güzel yerler ben kışın sonlarında gitmiştim aşağılarda hava iyi iken yukarıda karlar daha duruyordu ve hava biraz sertti yaban ördekleri felen görünüyordu çok güzel mutlaka görülmesi gereken bir yer ama av yasak :(

11. osmanaltunel

osmanaltunel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Turna 140 cm. Gölbaşı
    Demekki pikniğe gideceksin.:)

12. karakedi

karakedi

Favori Kamış:
    mantarlı
    En İyi Avı:
    yayın 60kg (sakarya)
    katılıyorum 2 sene önce bende gittim mantarlı attık millet suda yüzüyordu plaj gibi cok güzel bir yer hava cok serin oluyor bol bol gümüş tuttuk zaten o gürültüde başkası beklenemezdi ayrıca babam eski balıkçıdır 15 20 sen önce giderlermiş 4,5 kg lık aynalı sazanlar aldıgını söylerdi.yolu cok kötüydü biz gittiğimizde fakat kızılcahamam tarafından bir yolu oldugunu daha söylüyorlar tam olarak bilmiyorum

13. karababa62

karababa62 Murat KARADUMAN

Favori Kamış:
    malzemem yok
    Favori Makine:
    erma panther makine,albastar kamış
    En İyi Avı:
    sazan 800 gr,alabalık 500 gr.
    sorguna cumartesi gittik,öyle av yasağı felan yoktu,koca günde bir sazan birde gümüş yakalayabildik ama etraf küçük balık kaynıyordu,balıktan ziyade manzara muhteşemdi....