Merhabalar abi ve kardeslerim. Yarin kiz arkadasim ile balik avina cikicaz. Sandal ile cikmaya karar verdik fakat nereden sandal kiralayabilirim bilmiyorum. İnternetten arastirdim ama hep tekne var ve pahaliya geliyorlar. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Bir de kaptansiz kiralanabilir mi? Yer olarak pendik'ten beykoza kadar uygun. Ama beykoz taraflari daha cok isime gelir acikcasi. Simdiden cok tesekkurler, bol avlar
Merhaba, Benim tavsiyem bu havada sandal kiralama, hele kürek çekecek kişi sayısı 1 ise o işe hiç girme, akıntı çok olur. Ben yazın bazen kardeşimle kiralayıp balığa çıkardım. bir defasında kardeşimle akıntılı bir zamanda çıkmışız, 4-5 saat denizde geçirdik ama suya oltayı bir defa atabildik oda 10 dakika sürdü, kürekleri bıraktığımız anda metrelerce sürükleniyorduk kıyıya varıncaya kadar canımız çıktı. su toplayan eller de cabası. Kendine güveniyorsan hemen her balıkçı barınağında kayık kiralayanlar vardır. İyi şanslar
Cevaplarınız için teşekkürler. O halde bir süre beklemek lazım sandal için. Neticede insan taşıyoruz Yarın yine kıyıdan at çek yolu gözüktü bana
cıktım kardeşim sabah 7:30 da başladım çapari atmaya yaklasık saat 10a kadar ve 1 tane dahil istavrit gelmedi... yanımda bi adam benden önce gelmişti rapala atıtordu 8 tane cinekop tuttu... bende 10:00 dan sonra yemli atmaya başladım atmamla 1 tane çinekop tutmam bir oldu aksam 17e kadar... çinekopuda adamın birine verdim döndüm... hala yaşio olsaydi deniz atıcaktım ama çlmüştü.. kırace haric hic bişi cıkmadı malesef