İzmir Balıklıova

Konu, 'Bölgeler' kısmında leyl&hud tarafından paylaşıldı.

1. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Merhaba abiler İnşaallah hafta sonu Balıklıova'ya gitmeyi düşünüyoruz da acaba kıyıdan sezon açıldımı? En son 1 ay önce gitmiştik 6 kişi bir tek balık tutamamıştık da:( ondan soruyorum. (mekan balık çiftliklerinin o kısımlar )

2. Tarzan

Tarzan Erman

kıyıdanmı? tekneylemi?

3. mehmeterkil

mehmeterkil mehmet

Favori Kamış:
    kamış/kasnak
    Mehmet kardeşim bende haftasonu balığa gitmeyi haftabaşından beri düşünüyorum fakat c.tesi,pazar izmir çevresinde sağnak yağış gösteriyor.hergün bir ümitle açıyorum dmi ve poseidonu ama malesef...
    poseidona göre pazar 12 ye kadar deniz sakin gözüküyor.bizde c.tesi geceden gidicez inşallah.
    Sanada rastgelsin umarım bol balıklı raporlarla döneriz..

4. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Abi belirttiğim gibi kıyıdan

Desenize abi planlarımız aynı bizde cumartesi geceden çıkmayı planlıyoruz ama sağanak yağış durumu bizide düşündürüyor. Siz tekneylemi yoksa kıyıdan mı avlanmayı düşünüyorsunuz? Hadi hayırlısı bakalım.
    Birde ben bu poseidonu çözemedim yaa:(

Son düzenleme: 4 Haziran 2010
  5. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Mehmet geçen hafta Çeyme de ki işim dolayısıyla İzmir dolaylarındaydım. Ve her geldiğimde olduğıu gibi balıklıvı ovanın meşhur balıkçısı "Özal Kardeşler" de yine güzel bir ziyafet verdik kendimizi söylemesi ayıptır. Benim gözlemlediğim bir kaç noktada balıklar adeta dans ediyordu:) restoranın biraz ilerisinde 1 saatte şeytan oltasıyla 7 çipura 4 de kefal aldım. Hepside limite uygun. Tabi bunların hepsi eve götürüp yeme şansım olmadığı için hepsi iğneden çıkar çıkmaz zarar verilmeden tekrar suya bırakıldı. Lafın özü, balık var ve şu aralar verimli:)

6. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Ali abi bu Özal Kardeşler dediğiniz yer köyün içindemi? Birde biz Balıklıova'da lojmanların 8-10 km. ilerisindeki balık çiftliklerinin orada avlanıyoruz oralar hakkında bir malumatınız varmı?

7. Sven

Sven Ali Yiğit Özkan

En İyi Avı:
    5710gr Levrek(ve hala canlı)
    Mehmet ben şahsen gitmedim ama iyi bir avlak diye düşünüyorum duyduğum ve bazı gördüğüm av raporlarından dolayı:) Özal Kardeşler ise dediğimn gibi köyün içerisinde. Bence bir şansını dene. Eminim pişman olmıycaksın...

8. Tarzan

Tarzan Erman

evet kıyıdan yazmışsın şimdi gördüm.evet Balıklıovada kıyıdan balık başladı o taraflarda bir çok yerden hiç balık olmadığı dönemde çok güzel balıklar aldım iğneleri tam çipura iğnesi değilde biraz daha ince ve avcı mırmır ve diğer balıklar içinde uygun olanlardan kullanırsan balık alırsın balık şuanda çok iri değil ancak sabaha karşı güzel vuruşlar oluyor yem olarak ne kullanıcaksın? o da çok önemli ben şiddetle mamun ve boru kurdu kullan derim.çok ispendek var şu sıralar her gittiğim avda 20 tane salıyorum belkide o biraz can sıkıyor aynı hassasiyetin seninde gösterceğine inanıyorum.birde 2 hafta önce tuttuğum 400 gr mırmır havyarlı çıktı üzüldüm ama herlde artık dökmüşlerdir yumurtaları.

9. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Sağolasın kardeşim verdiğin bilgiler için. Ayrıca sen merak etme gönlünü ferah tut karıncayı dahi incitmemek için azami gayret gösteren ben Allah'ın izni ile ufak balıklara göz dikmem.Yem olarakta sülünez ve mamun kullanmayı düşünüyoruz, ama bir pakette boru kurdu alayım bari ne olur, ne olmaz.

10. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Sağolasın Erman kardeşim verdiğin bilgiler için. Ayrıca sen merak etme gönlünü ferah tut karıncayı dahi incitmemek için azami gayret gösteren ben Allah'ın izni ile ufak balıklara göz dikmem.Yem olarakta sülünez ve mamun kullanmayı düşünüyoruz, ama bir pakette boru kurdu alayım bari ne olur, ne olmaz.

11. Tarzan

Tarzan Erman

Mehmet kardeşim oraları iyi bilen biri olarak benim düşüncem sülünezden komple vaz geçip tamamen boru kurdu alman hatta gece avıda yapıcaksan ben boru kurdu ağırlıklı bir av tavsiye ederim ancak bu benim düşüncemdir yinede kararı vericek olan sensin.ispendek konusundaki uyarımdanda alınmamışsındır umarım onu söyleme sebebim 20 cm civarında ispendek geliyor sürekli ve balık avlayanların %80 i alır o yüzden dip not olarak söyledm.Allah hayırlı avlar nasip etsin.

12. leyl&hud

leyl&hud Mehmet Ergül

Favori Kamış:
    RIVER ANDON 300 CM KAMIŞ
    Favori Makine:
    okuma zorax
    Tekrar sağolasın Erman ozaman ben boru kurdunu biraz fazla alayım değilmi. Abi İnşaallah o ispendekler benim oltama gelmez o gün balık az olur belkide ona dahi tenezzül edebiliriz, ama ben elimden geldiğince ufak balıkları salıyorum. Birde bu boru kurdunu bütün şekildemi takalım? yoksa parçalayıptamı?

Son düzenleme: 5 Haziran 2010