Sevgili büyüklerim ve kardeşlerim istanbul'da kavanoz'da sülünez,mamun,boru kurdu gibi bir çok yemi satan yerler hakkında bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi? istanbul'da nerede bulabılırım bıldıgınız fırma ısımlerını tel. gibi bılgılerı benımle paylaşırsanız cok sevinirim.
Sevgili Kardeşim neden egede kullanılan bir yemi marmarada arama ihtiyacı duydun?? boru kurdu ege balıklarında kullanılır, yıllar önce marmarada boru kurdumu vardı ?? mis gibi midye içi varken 1970 lerden 2001 e kadar istanbuldaki yaşantımda , bir kartona midyeleri ayıklayıp suyunu çektirip hafif sertleştikten sonra kullanırdım ..
Doğru iyi sonuç veriyorda kavonozda konserve gibi olan verirmli olurmu bilemiyorum...! burada bizde kullanıyoruz, burada balık malzemesi satan yerlerin çoğunda taze ve canlı satılıyor, oradada bir araştırma yap, mutlaka satan yerler vardır... eşkinaya boru kurdu ve mamun ve canlı teke kullanmanı tavsiye ederim, kara göze mamun, sülünez kullan, netice alacağını umarım... RASTGELE....
Erhan abi sağol tavsıyelerın ıcın izmitte cogu kısıyı tanırım onlarda benı ızmıtı bılırım ama tam neresınde bulabılırım bu dedıklerımızı halkevıne yakın bıryerde varmı ?
BİR YEM İÇİN İZMİTEMİ GELECEKSİN YOKSA...!!? İSTANBULDADA MUTLAKA VARDIR, BİR ARAŞTIRMA YAP YİNEDE SEN... İZMİTİ BİLİYORSAN CUMHURİYET PARKINI BİLİYORSAN ONUN BİR KÖŞESİNDE ÖMÜR TAKSİ VAR, SORSAN GÖSTERİRLER, TAKSİ DURAĞINDAN YUKARI DOĞRU ÇIK, AZ GİTTİNMİ SOLDA UFAK BİR DÜKKÂN VAR, ''MARMARA YEM '' ORADAN BULABİLİRSİN TEL: O542 425 84 78 BELSA PLÂZANIN ARKASINDA İKİ MALZEMECİ VAR, BİRİ '' ''ÖZAVCI '' YANINDA BİR MALZEMEZİ DAHA VAR, CUMHURİYET PARKININ ORADAKİ SADECE YEM SATIYOR, ORADA SÜLÜNEZ VE MAMUN BİZİM BURADA (KAÇAMARMARA ) OLARAK BİLİNİR... DİĞERLERİNDE SÜLÜNEZ, MAMUN VE BORU KURDU BULABİLİRSİN....
Şimdi olaya birde şu açıdan bakalım İstanbulda bir lokanta açmak istedin sermaye tamam yer de güzel ayak altı bir yer , cıvılcıvıl, köftecimi yaparsın yoksa italyan yemeklerimi ??
Erhan abı cok sağol dedıgın yerlerı cok ıyı bılıyorum ben gıdıp almasam bıle arkadaslarım gıt gel yapanlar var ıstanbula onlara aldırırım cok cok tesekkurler bilgilerın ıcın
Heralde burasıdır.... Minik Akvaryum Gökhan Öktem 212 883 98 91 212 883 94 39 Gazimustafa Kemal Cad. Beyazlar Arı Pasajı No: 33/1 Büyükçekmece
Yılların Emeği falan değil... Sadece merak ettim, bakalım çıkacakmı dedim, Google yazdım çıktı hepsi bu... Aynen....
usta sensin sen uygun gorursen al tabıkı sübyede iş yaparmış mesla levrek ıcın ıdeal ama nerde levrekcıkler midye cıkartmaya calısırım aksam bende avlakta oda ıs gorur.