Merhaba Abiler Abla'lar Çevresinde hayvan barinaginda calisan arkadasi Akrabasi olan varmi acaba... Kendime Hayvan barınağından Köpek almak istiyorum hem 1 köpeğin rahat bir yuvası olur hem benim bir av arkadasim olur cevresinde tanidigi olan varsa ozelden yada burdan yazarsa sevinirim İstanbulda Olursa iyi olur.
Veteriner bir arkadaşım var , ona sorup buraya yazayım kardeşim. bu arada afferim çok ulvi bir düşünce. tebrik ederim. selamlar.
sevgili alpaslan, belçika kurdu sahibi bir hayvan sever olarak seni canı gönülden kutluyor alnından öpüyorum, etrafımızda hayvan beslemeyi sadece pet shop lardan alışveriş zannederek 2 ay içinde hayvanını sokağa terk edenlere kapak olacak bir davranış, eminim herhangibir barınakta aradığın can yoldaşını bulacaksın, bulduğun noktada resimlerini lütfen bizlerlede paylaş,
istoçun arkasında Bagcılar beledıyesının bir barınagı var veteriner hekım Fatih beyle görüşürseniz yardımcı olacaktır.Bır sokak kedısını evcıl hale getirip evde besleyen bırı olarak tesekkur edıyorum.Zeytınburnu nda Meral hanım da var sokak hayvanları rehabılatasyon merkezı gıbı bıryer ınternetten arastırırsan bulabılırsın.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Teşekkürler abi Keske herkesin imkani olsa 1 hayvan edinebilse barinaklardan cok guzel olurda ama nerde...
Güzel düşüncen için tebrik ederim Alparslan. Bence bir gününü bu işe ayırıp ulaşım imkanı olan barınakları gezmelisin. Hangi köpeği alacağına orada onunla gözgöze geldiğinde karar vereceksin. Ve bence en doğru seçimi bu şekilde yapacaksın.