iki aydır balığa gitme fırsatı bulamıyordum birde hava çok sıcak su sıcak balık pek yok iş yerinden arkadaşın birisi balığa gidelim dedi kıramadım 16:24.00 vardiyasından iş çıkışı biraz takıldık gece 03:30 sıraları 3 arkadaş avlağa vardık hiç ay ışığı yoktu zifiri karanlık su çok sakin hiç bir balık kırpırdaması yoktu at çek at çek kolumuz yorulmuştu sabah 06.00 gibi oltama büyük birşey takıldı bayağı asıldı baraküda zannettim ama bu koca gümüş çıktı kolum kadar uzun yaklaşık 80 cm daha sonra 5-6 tane daha çıktı onlar onun yarısı kadardı daha sonra sıkıldık saat 07.00 gibi avı sonlandırıp balıklarıda arkadaşa verip eve döndük ben pek keyif almadım ama arkadaşımın hoşuna gitmişti. baraküdalar bidahaki sefere inşallah
sağolun bizim bu bölgede rengi gümüş gibi olduğu için gümüş diyorlar burada çok fazla var çok yırtıcılar onların çok olduğu yere levrekler gelemiyorlar ama baraküdalarda onları yiyiyorlar baraküdalrdan kaçmak içn kendilerini suyun duşına atıyorlar o zaman elimizle yakalayabiliyoruz ama hemen tutup uzağa atmak lazım yoksa çok kötü ıssırıyorlar birkeresinde o şekilde yakalarken yaklaşık 30cm lik bir balık parmağımın üst kısmını ıssırdı acayip kesip kanattı yanımda yara bandıda yoktu kanı gazete sararak zor durdurdum eğer o resimdeki gibi büyüğü adamın elini ıssırırsa ne olur bilmiyorum