Gebzeye Yeni Taşindim.civarda Balik Tutabileceğim Göl V.b. Nereler Var Bilen Arkadaşlar Varsa Yardim Bekliyorum.denizli Köyündeki Gölete Gittim Ama Sanki Fazla Balik Yok Gibi Birde Gölün Içinde Ağaçlar Var Sanirim Oltaya Takilabilecek.
slm hoşgeldin.ben genelde ömerli barajına gidiyorum.ii balık yapıyor.bu sene pek gitmedim ama.darlık barajı var orasıda ii balık yapar.bu sene denize takılıyorum ii balık çıkıyo.
denizli göletinde tavsiye etmem balık yok gibi bişi çıksada bile israilden bişi alamazsın dibinde ağaç kökleri var olta hep takılıyorr ömerli gidebilirsinnn
Gebze'deki malzemecilerin asıl müşterisi tatlısuya gidenler. Bu nedenle onların kulakları delik olacaktır, her bir şeyden haberleri olur. Bir kaçı ile samimi olmak, hangi gölde ne var, ne yok haberdar olmak için faydalı olacaktır. Benim imkanlarım tatlısuya gitmek için pek kafi gelmiyor. Bu nedenle pek bir şey diyemem. Velakin, deniz derseniz, en fazla 1 ay sonrasından itibaren yüzünü güldürecektir. Bugünlerde boş gelmezsiniz ama çok çok bir şey beklememek lazım..