Gebze civarı balık avı

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında heart036 tarafından paylaşıldı.

1. heart036

heart036

tüm balıkavı sever arkadaşlara selam.ben acizane kendi çapında balık tutmasını her nekadarda beceremesemde bu sevdayla herdefasında rastgele diyen bir acemiyim:) siz tecrübeli ve bilinçli abilerim ve arkdaşalarımdan faaydalanmak isterim.sizlerden ricam gebze civarı nerde ve nasıl bir yöntemle bu mevsimde kıyıdan balık tutabilirim.şimdiden tşkr.

2. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    Tahir kardeşim,
    öyle bir dönemde balık arayışı içindesinki, resmen denizin kuruduğu donem :( eskihisar'ın balıkcıları bıle denıze açılmıyor.....ben son bır kac aydır sureklı bogaza gidiyorum..... emirgan tarafına... bence,sen nisan -mayıs ayını beklemelisin:(

3. heart036

heart036

tşkr

oktay abi tavsiyen ve verdiğin bilgi için tşkr ederim.ben genelde tatlı suda avlandığım için deniz sirkülerini pek bilmiyorum.aslında bu mevsimde balığın olmadığını biliyodum ama belki bi ihtimal benim bilmediğim av sahaları olabilir düşüncesiyle arayış içine girdim.artık nisan-mayıs ayını bekliyecez:)

4. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Merhaba,
    İzmit Körfezi Kıyı raporlarında son durumları paylaşmaya çalışıyoruz ama oktay abinin dediği gibi deniz kurumuş durumda.
    Muallimköy-eskihisar-darıca sonuç sıfır :(

5. heart036

heart036

slm

pek bilmediğim için takrar sormak zorundayım.deniz kurumuş diyosunuz normalde bu mevsimde balık yaparmıydı?yada nezaman mevsim açılır?en yakın tarih nezaman ve hangi tür balık yapar?

6. heart036

heart036

balık sezonu

arkadaşlar şu sıralar balığa giden oldumu? dilovası tarafında zargana çıkıyormuş doğrumudur?

7. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    :) Tahir kardeşim, ne dilovası, ne darıca, ne de eskihisar... hiçbir yerde balık yok .... ama ısrarla yok ben balık yakalıyacagım dıyorsan, galata koprusune gıtmen lazım ve sabah erken kalkarsan verımlı bır gun yaşarsın...... cunku buradan oraya balıga gıden bır sürü arkadas bılıyorum:)

8. heart036

heart036

slm

oktay abi nasılsın?halen yatıştamıyız???

9. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    :) valla güzel kardeşim ben gecen hafta beşiktaş'a gittim ama benim şansıma orasıda fazla balık yapmadı.....1,5 kg istavrit aldım..... bu hafta istanbul' da avlanan arkadasların raporlarına göre cuma günü gene boğazda olacagım.... pazartesi yazarım.

10. heart036

heart036

slm

oktay abi nasılsın? ne durumdayız abi? yata yata baya kilo aldık startı vermiyomuyuz :)

11. heart036

heart036

sezon

arkadaşlar eskihisar,dilovası ve bayramoğlunda şuan durum ne? balığa giden varmı?

12. uaytun

uaytun ufuk

Favori Kamış:
    olta
    bayramoğlunda bir şey yok:(
    biraz daha yatacağız ;)

13. heart036

heart036

sezon

arkadaşlar havalar iyice ısında balığa giden yokmu durumlar nedir?sabırsızlık artık sınırı aştı.dayanamıyommmm:)))

14. heart036

heart036

mabun

arkadaşlar gebze yada yakınlarda nerede mamun bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.tşkr

15. heart036

heart036

slm

arkadaşlar ne durumdayız?balığa gidenlerden hiç iyi şeyler gelmiyo beklemeye devammı ediyoruz?

16. heart036

heart036

halen balığa gideniniz yokmu nerdesiniz millet?

17. neo2400

neo2400 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma V system 270 - 10-30gr
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    İstavrit....
    Gebze de balığa çıkan yokmu arkadaşlar ? Ben dün gittim diliskelesine ama sıfır çektim...

18. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    bayramoğlunda 2 akşamın hasılatı 6 gelincik......su ısınmadı... eşkina daha kıyılamadı:(

19. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    hele bizim körfez kurumuş..:mad:

20. heart036

heart036

slm

gelincik dediğiniz nasıl bi balık ve hangi yöntemle tutulur(yem ve iğne vb..) tşkr