Geçenlerde bir mesaj yazdım İBB ye İzmirli olarak yazım ve cevabı aşagıda,, muhtemelen başka müracaatlarda olmuştur,, ====- Original Message ====- From: avrupazabita@ibb.gov.tr Sent: Friday, January 13, 2012 9:19 AM Subject: RE: galata köprüsü oltacıları şikayeti Merhaba, Galata köprüsü üzerinde olta malzemesi satan seyyar satıcıların malzemelerine el konularak, bu kişiler faaliyetten men edilmiştir. Konu ile alakalı depo teslim tutanaklarımız mevcuttur. ================================================================================ From: m.ismen1957@hotmail.com To: zabita@ibb.gov.tr Sent: Monday, January 09, 2012 6:16 PM sayın yetkililer sizlere izmirden yazıyorum .. diyeceksinizki te izmirden ne alaka.. ?? yok öyle bildiğiniz gibi değil gerçekten önemli konu... bendeniz emekli bankacıyım.. eski istanbullu olarak 1970 dan beri 2001 e kadar istanbulda yaşamış ve oraları görmüş biriyim şu an izmirde ikamet ediyorum ve istanbulu bir konuda yakından takip ediyorum ..bendeniz emekliyim ve amatörce balık tutarım .. bu anlamda türkiyenin dört bir tarafındaki insanları internetten takib ederim nerede ne var ? kim ne yapıyor az cok bilirim.. son zamanlarda galata köprüsünün üzerindeki seyyar satıcılar - olayı mafya - kaba kuvvet safhasına getirmişler ve o efsane köprü oltacılıgı.. mafya kılıklı adamların elinde gözüküyormuş.. bu konuda hatta sanal alemde.. imza kampanyası bile açıldı ve başkana verilecek sanırım.. yıllardı ekranlarda seyyar satıcıların , malzemelerini toplayan zabıtanız.. bu köprü konusunda acaba çaresizmi kalıyor.. oraları şu an göremiyorum ama internet aleminde güncel raporlar bunu gösteriyor.. ve yine sanal alemde dolanan , acaba zabıta ile seyyar satıcılar arasında bir baglantımı var şeklinde hoş olmayan , görüşler bile var.. tabii bu olayın benim açımdan izmirden görünen yüzü..ki sanalda dolanan laflar.. ama bendeniz ülkenin gözbebeği istanbul un zabıtasının bu işi halledeceği inancındayım ..zira başka istanbul yok.. umarım makamınız galata köprüsüne bir düzen getirir hemde bir an evvel..amatör balıkçılarda rahat eder.. en derin saygılarımla muvaffak işmen-1957 emekli bankacı izmir...
Muvaffak Abi emeğine sağlık.... Zabıta gelmeden haberi geliyor 10 dk içinde tezgahlar buhar olup uçuyor...
o cevap bence yalandır bende köprüde balık tutuyom malzemeciler herzaman orda çözümüde yok bence mafya gibi bişey olmuşlar tezgah yerleri bile parayla satılıyo zor iş onları kovalamak
Geçenlerde oradan geçerken biraz izleyim dedim.Bir patırtı koptu ve insanları ezercesine sağa sola kaçıştılar.Bu rantçılık yurdumda nereye kadar gidecek acep.Azalacağına giderek azıyor,korkunçlaşıyor.