Merhaba Arkadaslar 24 Kasım Cumartesi Galata Köprüsü Avım İstavritler Baya Büyüklerdi .. Balık Güzel Yarın Gitmek İsteyenlere Tavsiye Ederim Saat 2 Ye Kadar Bukadar Tutabildim . Balıklar :İzmarit , Büyük İstavrit Yem Olarak : Karides Bunlarda Resimlerim mrsparkle mrsparkle Elim Kadar İstavritler ... Pişiririm Birazdan hihi Buda Balıkçı Dayıdan : Kocaman Bir Palamut ..Çapariyle Yakaladı Canlı Canlı HERKEZE İYİ AVLAR :hungry:
maşallah güzel av olmuş.istavritlerin büyük olduğunu bende dumuştum. palamut seyrek mi yoksa iyi denilebilir mi...
Palamut Çok Şeyrek .. Balık Malzemeleri Satan Dayının Çaparisine Denk Geldi . Biri Daha Biraz Ufağını Çekti Baskada Görmedim
Tebrik ederim Orhan.. bu kadar bol istavrit ve izmarit olduğuna göre dişli yoktu pek bugün oralarda herhalde..
Tebrik ederim. Dün gece ben de oradaydım. Köprü kalabalık olunca Üsküdar iskelesinin yanına gittim. Daha iyi avlarınız olması dileğiyle.
İzmarit hamsi gibi. <yem yapıyoruz o yüzden yazmaya gerek yok, 400 gramlık izmarit aldım dün gece resimleride var kesilmiş halide. İzmaritsizlik her şeydir , lüfersizlik hiç bir şeye benzemez...
Bir şey dikkatimi çekiyor orada: Köprünün Marmara'ya bakan tarafında, baskül kısmın Eminönü tarafındaki başlangıcındaki ilk oltacıda, ne zaman görsem bir kaç tanesi ikişer kiloluk eşkinalar oluyor. Başka kimsede yok. Nedir bu işin sırrı? Sadece o kişi mi eşkinaya atıyor? Yoksa sadece orada mı eşkina mı var? Ya da çok özel yöntemleri mi var bu balıkçının?
Köprünün farklı yerlerinden farklı balıklar alındığını duymuştum.. sanırım ya Serdar abi yada muhtemelen Vedat amca yazmıştı.
Hamsi Anlayışınızı Çözebilmiş Değilim Lüferi Üsküdarda Çocuklarda Tutuyor Bu Mevsimde Lüfer Tutmak Hiçbirşeydir . Yanlış Anlamayın Laf Sölemek İçin Değilde . Heryer Lüfer Farkındasınızdır Umarım
Bende cuma gecesi 9 gibi oltami galata köprüsünden attim gece 3 gibi balık başladı sabah ezanına kadar sürdü 7 sarikanat 3 cinekop aldim. Ezandan sonra capariye gelmeye başladı cinekoplar. Ama capari ile tutamadım ben o gösterdiğiniz palamutu da yanimdaki Adam aldi Cok guzel av yapmissiniz tebrik ederim
tebrikler COK GÜZEL VE BEREKETLİ BİR AV OLMUŞ KÖPRÜ DE AV DURUMU İYİ GALİBA BEN YOKTUR DİYE VANİKÖY TARAFINA GİDİYORDUM GALATA YI ZİYARET ETME ZAMANI GELMİŞ) CAPARİ Mİ YOKSA YEMLİ İLE Mİ ALDIN. SELAMLAR İYİ AVLAR