Merhabalar Balık avı ailesi aranızda bana da yer var mı? Ben doğma büyüme Çanakkaleliyim işim gereği Foça da yaşamaktayım. Çanakkaleli olup ta balık avına meraksız olan azdır. Genelde yemli avlanıyordum ki at-çek avı keşfedene kadar. Ama şunu anladım ki geç keşfetmişim sen tut Çanakkale den ayrıl ve at-çek ava merak sar Boğaz da lüfer zamanı yemli balık tuttuğum kamışlarla ve makinalarla at-çek yapmışlığım vardı. Hatta sonuç almışlığımda vardır. Ama Foça da ara ki bulasın lüferi. Foça ya geldiğimden beri acayip merak sardım at-çeke ve düştüm levreğin peşine. Kendimi bu konuda geliştirmeye karar verdim ve at-çekin disiplinine ayak uyduruyorum. Bu sitede de üstadlar dan çok şeyler öğreneceğimi düşünüyorum. Biraz kendimden bahsedeyim. 36 yaşında evli 2 çocuk babasıyım ellerinizden öper. Vakit buldukça yaptığım hobilerim fotoğrafçılık, scuba, airsofttur. Yaz kış Foça dayım beklerim. Saygı ve sevgilerimle
Kemal bey hoş geldiniz burada sadece öğrenme yoktur tecrübelerin paylaşımı ile birşeyler öğretmesinde var siDen öğreneceklerimizi eminim bir hayli çok olur.