Fiber Sandal Alicam Ama Hiç Bir Bilgim Yok Yardim Lütfen !!!

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında djgoldıe tarafından paylaşıldı.

1. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    iş yapan tüm setler :)
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    Mrb abilerim ablalarım kardeşlerim uzun zamandır aranızdayım ve çok mutluyum

Öncelikle konumu yanlış yere açmış olabilirim bundan dolayı beni mazur görün lütfen bu seferlik özür diliyorum

Şimdi abilerim ben bir fiber sandal aalmaya kafayı takmış vaziyetteyim sıfır veya ikinci el olması benim için önemli değil açıkçası ..

şimdi aklımdaki fikir şöyle

4.00 veya 4.50 fiber sandal (sıfır veya temiz ikinci el )

9.9 markası farketez evnrude yada johoson olabilir..

sitelere bakıyorum sahibinden vs gibi sitelere ama isteiğimi bir türlü bulamadım malesef

aslında verebileceğim max rakam 2.000 römorklu olur ise 2.500 ytl olur zaten

4.00 metre yede razıyım aslında

şimdi abilerim benim istediğim ise net olarak bu şekilde bir sandal alabileceğim yerler yada web sayfası adresleri olucak sizden ricam veya biizzat satan yer bilen var ise oraların adresleri veya tel noları yada içimizden bir abimiz arkadaşımız satıyorda olabilir bu şekildede alabilirim istanbul topkapıdayım tekirdağ kumbağda yazlık aldık şimdi eksiğim sandalım :):)

birde tabi römork şart olucak yada onuda ayarlayabilirim ben belki çünki ist dan alıcam tekirdağ kumbağa götürücem veta tekirdağdanda olabilir çok makbule geçer

lütfen bu genç kardeşiniz ile değerli bilgilerinizi paylaşır iseniz çok sevinirim

şimdiden bilgiler için teşekkür eder sonsuz sevgilerimi ve saygılarımı sunarım

2. bluehunter

bluehunter Ramazan

2.eller için yazıyorum sitelerdeki fiyatlar oldukça pahalı eski moedl tekneye uyduruk motor takılmış 4000 5000lira isteniyor oysa sıfırı nerdeyse o fiyatta. bence sitelerde arayacağına limanlarda araştır orada kazıklanmazsın

3. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Sevgili kardeşim..

10 gün önce bende 5 metre, içinde 9.9 lombardini motor olan(motor henüz 3 saat çalışmış),fiber bir tekne aldım..:)

Tekne 2008 mayıs ayında imal edilmiş..Bana motorsuz fiyatına geldi..Aksesuarlarıda yanına cabası..;)

Sana diyecegim sıfır almak yerine 2. el temiz bir şeyi yarı fiyatına alabilecegindir..Kesinlikle sıfır alma..Benim teknemi sıfırdan bu halinbe getirsen 2misli fiyatından daha fazlasına mal olurdu..Şimdi bizim barınakta çok sayıda paraya sıkışıpta teknesini satmak isteyen oldugunu goruyorum..Bence sende aynı şekilde paraya ihtiyacı olan birinden çok temiz bir tekneyi çook çok ucuza almaya bak ...;)

Hayırlısı olsun kardeşim..;)

Bu da benim teknem..:)

Özel boya,otomatik sintine ,elektrik tertibatı,yol ışıkları,akü ,kurek,krom çapa,branda,krom küpeşteler ,halat vs.vs.vs..Daha birçok şey ve de 0 km motor bana bedavaya gelmiş oldu..Dahası adamdan teknenin yerini de bedavaya aldım..Daha ne olsun??? Tabi ki can saglıgı..:)

4. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Tüühhh ya Gürkan....!

Sana tam bir tekne buldum, ama fiyatta epey kavga edecegimizden süphem var...:D :D :D

5. odemisliefe

odemisliefe Gürkan

Favori Kamış:
    kasnak
    Ooo hayırlı olsun Hakan abı cok guzel bır tekne kac lıraya maal oldu ıncıraltında sanırım teknen dımı abı yoksa banamı ole geldı :)

Bol balıklı avlar dılegıyle iğnen bos kalmasın

6. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Hakan maşallah çok güzel bir tekne almışsın,yat gibi ,ama sanırım bu 4 metreden büyük.Bence 4 metrelik tekne ile denize açılmak bana biraz sakat gibi geliyor.Ama senin teknen insana güven veriyor.İyi günlerde bol balıklar tutarsın inşallah.

7. ozan

ozan Ozan

2000-2500 ytl ye dediğin tekneyi bulmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. çünkü temiz bir motor tek başına ona yakın fiyat yapar. römork 750-1000 ytl arası zaten. ama toplamda 3500 ytl ile 4 m civarı römorklu bir tekne bulabilirsin belki.

8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Hakan maşallah çok güzel teknen hayırlısı olsun livarın balıkla dolu olsun.

9. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Hakan hayalimdeki tekneyi almışsın.Livarın boş kalmasın.

10. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    yapalım abim pazarlık filan ben açığımpazarlığa işim bu zaten benimde :):)

bu arada çok iyi birşey istemiyorum zaten abilerim ya senede yazları taş patlasa 2 ay kullanıcam sonra çekicem kenara yani tekirdağ şarköyde var bi tane tekne boyanmış ama boyayı abartmışlar taşırmışlar yani etrafına koç boynuzlarını bile boyamış herifler yani o derece :):)

4.05fiber boyası yapılmış 9.9 evinrude motoru ile birlikte 2.100 ytl fiyatı tabi pazarlıksünnet olucak daha aramadım şahısı

yinede bu konuda sizlerden yardım bekliyorum tekne konusunda

saygılarımla

11. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Yok Gürkan... birak benim teknemi. Satilik olmasina ragmen, inan senin isine yaramaz.

Hakan abinin tüyolarini dikkate al, ve onunki gibi bir tekne aramasanda verdikleri bilgiler gercekten cok degerli ;)

Distan takma motor konusunda, mümkün olursa Yamaha al bence....

Saygilarimla.

12. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    valla abicim hakan abininde sandalı hiç yoktan bence 3.000 3500 ytl bulmuştur diye düşünüyorum yani her ne kadar ucuz da olsa ben dediğim gibi 2 ay kullanıp kaldırıcam bir dahaki sezona kadar yani sezonluk kullanım..

azöncede dediğim gibi bir tane var 2.100 ytl 4.05 fiber boyanmış ama boyayı intizamlı değil sağma yapmışlar etrafına bulaştırmışlar 9.9 evinrude motor yeni gibi tertemiz alet

sence nasıl abicim

13. Tuna Hunter

Tuna Hunter Deniz

En İyi Avı:
    Hannos
    Gözümle göremedigim bir mal hakkinda, hele hele bir tekne hakkinda kesinliklle yorum yapmam veyapamam Gökhan....

Bence en iyisi www.tekneborsasi.com sayfasina girip, ordan bir karsilasma yap. Teknelere gik bak, pazarlik yap, ve en önemlisi tekne ve özellikle motor hakkinda bilen birisi bul ve onun yorumlarini al ;)

Ister tekne 1000YTL olsun ister 100.000YTL, isin altinda güvenlik konusu var.
    Cok ucuza almis oldugun bir mal, sana belki sonradan cok pahaliya patlar....

Saygilarimla.

14. ozan

ozan Ozan

fiber teknede aldıktan sonra mutlaka bi kontrol şart. mutlaka çift cidarlı (katlı) bir tekne olsun. altını mutlaka kontrol edin ve polyester işini öğrenin çok kolay ve amiratı oldukça ucuza geliyor. benim tekneyi römorktan indirirken kaydı ve pabucun bir olduğu gibi tekneye oturdu ve baştan sona yardı. bende eve getirip zımpara ve polyester işini yaptım ertesi güne hazırdı. hatta sertleştiriciyi çokca koyun 10 dk da tamirat tamam. yani kendiniz yaparsanız fiber masrafsız bir iş bile sayılır. ancak motora estra dikkat etmelisiniz. tipi yeni görünüyorsa muhtemelen yenidir ve problemsizdir. ama siz genede bir servise götürün ve gösterin 2 zamanlı ise masraflı bile olsa çok bişey tutmaz. 4 zamanlıysa çok iyi bir kontrol lazım. ama bu fiyata 2 zamanlıdır

15. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    ozan abim link vermek ne kadar doğru ama bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum bir bakın linke rica etsem bana fikir veriniz olması msn adresimi ekleyebilir iseniz imzamda yer alıyor bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim mümkün ise

saygılarımla

http://www.sahibinden.com/4_05_m_fi..._ile_birlikteWQQaXQQ4774286WQQpXQQdisplayitem

16. izzetbey

izzetbey

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    3,5kg Mığrı -700gr Somon-145gr Barbun-380gr Kötek-400gr Çupra
    Selam Gürkan ,naber ya görüşmeyeli işleri büyütmüşsün yahu tekne filan yakışır,benim güzel kardeşime...Eh artık organizasyonu Sizin oralarda yaparız alır gelirim Ardayı'da...

17. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    oooo izzet abicim saygılar abicim nasılsın baya oldu görüşemeyeli ..

Evet abicim işleri büyütelim dedik artık zamanı geldi yani napim be abicim hastayım ben bu balığa :):)

kısmetse düşünüyorum abicim bir sandal işte nedemek abicim başımın üstünde yeriniz var arda kardeşimle birlikte her zaman yani

saygılarımla abicim

18. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce

Gürkan burdaki açmış olduğun konuyu yeni gördüm burdanda cevap vereyim. Bu resimdeki fiberi hafta sonu 2000 ytl aldım. Hakan abinin dediği doğru. O siteler den kolay kolay iyi fiyata iyi kayık zor bulursun. Mesela yazlık komşularından satmayı düşünen olur bildiğin bir kayık almış olursun. Bu taraflarda ben sana yardımcı olurum.

19. djgoldıe

djgoldıe Gürkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Remixon
    En İyi Avı:
    2.5 kg levrek
    abicim aynından banada bir tane bulabilirmisin 2.000 ytl gözümü kapatırım valla ya bu genç kardeşinize bir el atın abim valla çok duamı alırsınız :):)

(2.150 verim senin sandala abim :) :):): şaka şaka abim hayırlı olsun inşallah

20. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Gürkan dediğim gibi, elimden geleni yapıcam. 2150 konusunda ciddimisin. Üç günde iyi para.:) :)