arkadaşlar merhabalar uzun dönemdir takip edemiyordum forumu cuma günü gideceğim için tatile gitmeden bir gireyim bakayım dedim ama pek bilgi bulamadım gideceğim yer erdek-ormanlı köyü koyu öğrenmek istediğim bu civarlarda ne balıklar çıkar bildiğim mırmır ispari zargana levrek nadir vb.balıklar artı olarak ekleyebileceğiniz ve tavsiye edeceğiniz bir yer varmıdır.link varsa gönderebilirsinizde.hepiniz sağlıcakla kalın avınız bol olsun.
ormanlıdan sonraki doğanlar köyünde 8 yıl peşpeşe tatil yaptım.çapariye güzel verim aldım hep. midye ile izmarit alabilirsiniz. en son gittiğimde 2 yıl önce kıyıdan 1kg civarı 1 adet çipura, 500gr civarıda 2 adet mırmır almıştım.bir daha gitmek nasip olmadı
evet açıklarda istavrit mezgit kolyoz vb. bolcana var ama kıyıdan av yapmak ayrı bir zevk çipuraya hiç denk gelmedim ne yalan söyliyeyim fakat mırmır ispari sürekli tutuyorum konudaki amacım buraya gidenler veya bilenlerin bana başka neleri tavsiye etmeleri yorumlar için teşekkür ederim ...
Bende 2 yıl ardarda gittim bu yılda gideceğim. Midyeye deli gibi saldırıyorlar. Mırmır var demişlerdi bene araştırdım gittim ama fos. Açıkta mezgit vamış. Bolza izmarit var.Lapinde var. Mercan karagözde bolca var. Ama bir günde 3-4 tane zor.Balıkları bitirdiler.. http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=27943
ailemin yazlığı var yaklaşık 15 senedir sürekli oraayım dediğim gibi tekneden istavrit izmarit mezgit kolyoz gani açıklarda fakat benim amacım teknesiz kıyıdan şuana kadar çıktıklarımın hepsinde kefal mırmır ispari dil balığı zargana tutmak nasip oldu senelerdir,yem olarak solucan ve minare eti kullanıyorum genelde.geçen sene eşkina ya attım kayalardan ama birşey yoktu rapala denemeleri sonuçsuz kaldı farklı olarak zıpkınla karagöz bolcana vurulabiliyor fakat nedense oltaya gelmiyorlar ilginçtir.yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
kısmet olursa pazar sabaha karşı tekrardan gideceğim 1 hafta orada olacağım ve takrardan yoklama çekeceğim ama şuanda tam zamanı gibi geliyor bana çünkü deniz suyu sıcaklığı oldukça iyi balığın kıyılaması gerekiyor bakalım rastgele diyelim...
abi yeni olarak oradada zargana başladı ipek ile at-çek şeklinde tutabilirsin daha yeni olduğu için fazla büyük yok 50-60 cm uzunluklarındalar