Enne barajında av

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mahurbeste tarafından paylaşıldı.

1. mahurbeste

mahurbeste

Favori Kamış:
    Olta
    Merhaba,

tatil amacıyla Kütahya'ya geldik. Buradaki yakınlarımız bizi 30.07.2007 günü akşama doğru Enne Barajına götürdü. Mısırla sazan aldıklarını söylediler. Ben zor dedim. Öyle de oldu. ekmek iel ancak gümüş balığı yakalandı. Bu baraj ve içinde bulunan balıklar hakkında bilgisi olan var ise yem olarak ne kullandığını da söylerek bilgi verirse çok iyi olacak.:confused:

2. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    ekrem bey ennede balık kalmadı hiç uğraşma derim :D kranşeyh barajına git terimefe kardeşim tarif ediversin sana:Dslmlar

3. KaTLiaM

KaTLiaM

Favori Kamış:
    sadece makaralı mantarlı olta.
    En İyi Avı:
    3kg aynalı
    enne de olmaz abi alan oluyo bazen ama oranın tadı olmaz. balık mısırla alınır o dogru da enne de olmaz...

4. onder_unluer

onder_unluer önder ünlüer

Favori Kamış:
    daiwa 3.5, black widow 3.5 kamıs cormoran sınus-br-5Aİ ve alba gg60 makina
    En İyi Avı:
    cok sayıda palamut yaklasık10 kılo
    enne

merhaba;
    Enne barajının her yerınde balık cıkmaz..Biz genelde yoncalinin içinden gecerek eski mermer ocaklarının olduğu yere gideriz...
    Her yerde olduğu gibi ennede de işin puf noktası guzel yemleme yapmaktır.mesela oglen sonu 3 4 gıbı gittiysek hemen yemlememizi yaparız sonra oturup yemek yer cay faslından sonra saaat 7 8 gibi ilk oltaları suya atarız.mantarlı olataların yanı sıra dıp oltası kullanmakta fayda var gecen seferde mantarlı oltalarla genelde israil sazanı yakalarken dip oltasıyla 1 tane ıyı aynalı sazan yakalamıstık.Ama şuda bir gercek ki enne barajında balık az hatta israil sazanı dısında balık pek yok...

5. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Önder abi şu yoncalının içinden geçen yolu bi tarif ediverin abi yoncalıyı tavaf ettim geçen bulamadım köylüye soruyorum köylüde öbür yeri tarif ediyorum çay varmış buralarda diyorum "yok yav ne çayı ben burda büyüdüm çay may yok" diyen birisiyle karşılaşıyorum. Delircem :D