Ekmek İçi Yumurta Sarısı

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında w4r10ck tarafından paylaşıldı.

1. w4r10ck

w4r10ck ömer

Selam arkadaşlar Ben aranıza tarsustan katılıyorum 1 aydır balık delisi olsum ilk tuttuğumda yarım kilo sazan cektim :)

ondan sonra gittim ama bir türlü yakalayamıyorum.. Sallama rat felan atıyorum cok boş döndüm 1 hafta üst üste boş döndüm...

Ekmek iciyle yumurta sarısı karıştırdım iyicenem ama gene gelmiyor avlanmak istediğim alanı bir okadarda yemledim...

ikinci yem: Küspe tozu dövülmüş mısır bir okadarda hamurla karıştırdım..princ dövdüm un gibi yaptım hamurla avşarladım ama gene tık yok ustalar bu gidişle balık tutma şevkimde kırılıyor :(

2. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Hoşgeldin arkadaşım,aradığın tüm bilgileri forumda bulabilirsin...Ya bu tatlısu balıklarının yem tariflerini okuyunca insanın iştahı açılıyor :D
    Bunlar sülünez,mamun falan yemezmi yahu :p

3. w4r10ck

w4r10ck ömer

üstat hiç sorma 1 aydır boş dönüyorum ilk balık işine başladığımda geceleri rüyama giren mantarları görsen aklın şaşar anname bile dellendi bizim cocuk 24 dünden sonra demeye başladı bir torba kanca aldım tam bağlamasını öğrenmek için iki makara misine felan... tutamıyorum okadar cok yem denedim olmadı ben yemedim ciğerleri balıklara yedirdim...

abi göldeki balıkların hepsi erkek bende erkek olunca gelmiyor kız felan istiyorlarsa kız ayarlayacam onuda götürecem balığa...

4. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz,sazan balığı hava soğumaya başladığında derinlere çekilip kış moduna geçer,çok az beslenir bu da oltaya gelmemesinin ana sebebidir.En iyi avını yaz ve özellikle sonbaharda verir Ağustos başı-kasım sonu arası giderseniz avınız çok daha iyi geçecektir.Bu mevsimde bence deniz balıkçılığına yönelin ;) sezon açılana kadar da ( -ki avlandığınız bölgede bu balığın avlanması 1 Mart-1 Haziran arasında yasaktır.) sitemizden avlanma yöntemi ve yemler ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme: 30 Kasım 2009
  5. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    aramıza hoş geldin.

6. w4r10ck

w4r10ck ömer

Sayın eozsoyeri sallama atıyorum 4/5 tane levrek için sahte balıkta kullanıyorum at cek yapıyorum Bunları zaten hep bu siteden öğrendim ama ben askere gitmeden büyük balık yakalamak istiyorum :) Annem aklını yedi bu cocuk balıkla diyor :)

7. zafer42

zafer42 zafer semih

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    remixson
    En İyi Avı:
    sazan 2 kğ
    Sabir Her şeyin Başi

sevgili arkadaşlar yaptıgınız yorumlar doğrudur inanırım ben bu foruma yeni katıldım sizde benim gibi aynı dertten muzdaripsiniz tutamama gibi valla ne yalan söyleyim 10 senedir amatör balıkcıyım gayet güzel balık tutuyordum fakat ters giden birşeyler oldu ne oldugunu ben de anlamadım nasibimiz kesildi.
    olmadımı olmuyor ama denemekten yılmayın balık işi sabır işi herkese bol şanş misinanız sağlam iğneniz keskin avınız büyük olsun

8. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Sazan aşkı böyledir işte :) :)

9. birTIK

birTIK ATİLA

En İyi Avı:
    74 cm turna
    Bu havada genelde gölde kadife yakalanır sanırım ben zogukta kadife alıyorum