Arkadaşlar Sazan için olta takımını tam olarak anlatabilecek kimse varmı? Resimli olur , hatta en orjinal takımın resmini atabilirseniz sevinirim. Ben 40'lık kurşun , ve 2 adet bronz kanca ile kullanıyorum. Sizin daha farklı ve kullanışlı bildiğiniz takımlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
once bu videoyu sonuna kadar izle sonra araştirmani yap. http://www.balikavi.tv/player/vPlay...r/vConfig_embed.php?vkey=020afeecd95b4009adf4
saol kardeşim bende bunu arıyordum. Hep diyodum yemi kancaya değilde neden iple iğneye bağlıyorlar. Bunu deniyeceğim.
stoperi biliom ama daha önce hiç kullanmadım. Avmarketimden alışveriş yaparken alacam ondan fakat ölcüleri varmış hangisini almalıyım ?
Kullanmayı düşündüğünüz misina çapına göre seçenekler vardır. ambalajı üzerine dikkat ederseniz bilgi olması gerekir.
slm yeni üye avkolik çıtak bendeniz sazan oltası tek iğneli olmalı ve iğne yemle bağımsız olmalı butür oltaylairi sazanlar alınır
ben yıllardır sazana giderim bu olta güzel fakat tek bir yanlış var oda şu : eğer tek iğne kullanacaksanız fırdöndü kullanmaya gerek yok iğneyi bağlamadan kurşun için 2 tane stoper kullanın veya kurunu misinaya direk bağlayın ve ek yapmadan ana bedene iğneyi bağlayın böylece daha sağlam olur irir bir sazan geldiğinde süprüz ile karşılaşmazsınız