CLAVİS PANAX....HAKKINDA YORUMLARINIZ

Konu, 'Genel Konular' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Herkese merhabalar
    Arkadaşlar sizlerle benim için çok ama çok önemli olan bir konuyu paylaşıp bilgi alışverişinde bulunmak istedim
    Benim eşim Romatoid artritte yani intihaplı eklem romatizması hastası Bu hastalığın şuanki tıpta tedavisi mümkün değil sadece gözlem altında tutularak ilaç tedavisi uygulanarak hastalığın artması engellenebiliniyor.
    Yani değerler sabit tutulmaya çalışılıyor.
    Bu nedenle gitmediğimiz doktor ve hastane denemediğimiz ilaç kalmadı
    Aklımıza alternatif tıp yolu geldi son zamanlarda hemen hemen tüm tv kanallarında çıkan dr.Mustafa Eraslan adında bir zatın övdüğü clavıs panax isimli bitkisel destek verdiğini iddaa ettiği madde geldi.
    Fakat bu bitkisel destek diye tabir edilen maddenin güvenirliği hakkında araştırma yapmak istedim bu nedenlede siz dostlara sorma danışma ihtiyacı duydum
    Ben yaptığım araştırmalarda bu ürün hakkında iyi yorum yapanlarada kötü yorum yapanlarada rastladım
    Bu zaat hakkında ve imal ettiği ürün hakında bilgisi olan veya çevresinde kullanan varsa lütfen yorumlarını paylaşmasını kulaktan dolma değilde gerçek anlamda paylaşımda bulunmasını rica ediyorum
    Bu konu gerçekten benim ve eşim için çok önemli şimdiden tüm paylaşımda bulunan dostlara teşekkürler
    Sağlıcakla kalın

2. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Merhaba,

Öncelikle eşinize çok geçmiş olsun. Umarım tez vakitte iyileşir.

Ne doktor ne de ilaç hakkında bilgim var. Ancak mantığım bu tür şeylere pek inanmıyor. Ülkemizde ilaçların aktif maddelerinin bile üretilemediğini biliyorum. Bu sebeple bu doktor nasıl bir tesis ve laboratuvar ortamında bu ürünü geliştirmiş anlamak zor. Onca ilaç firmasının milyon dolarlık bütçeler ile yaptığı Ar-Ge çalışmasına rağmen yapamadığını bu adam nasıl yapmış? :confused:

Alternatif tıp denilen şey bence daha farklı olmalı. Mutlaka onun da iyisi vardır ama son zamanlarda TV kanalları açıp satış yapan bu tür insanlara inanmayın derim ben. Zaten TV'de reklam verme maliyeti nedir; bu adamın kârı nedir iyi irdelemek lazım. Placebo etkisinden başka bir faydası olacağını sanmıyorum, hatta zarar bile verebilir.

Bildiğim kadarı ile alternatif tıp en çok Rusya ve Çin'de gelişmiştir. Bence alternatif tıp denenecekse çok daha derin bir araştırma yapmak gerekir.

Saygılar.

3. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Geçmiş olsun,

Ben de Ankilozan Spondilit hastasıyım,size tavsiyem zamanınızı boşa harcamayın,hastalığa ne kadar çabuk müdahale edilirse eşinizin yaşam standartları o kadar artar.

Remicade,Humira,Emral gibi biyolojik ilaç tedavisini araştırın ( eğer denememişseniz ) serum yapılıp damardan enjekte ediliyor ve 1 doz ilaç 2-6 ay arası hastanın ağrıları tamamen ortadan kalkıyor.

Ben kullandım ve kullanmaya devam ediyorum,22 yıllık Ankilozan Spondilit hastası olmama rağmen,çok şükür rahat bir şekilde hayatımı sürdürüyorum.

Acil şifalar diliyorum.

4. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Geçmiş olsun. İnşallah kalıcı bir çözüm bulunur. Yakın dönemde de dertsiz yaşam olur inşallah.

5. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Clavix panaxı satan mustafa eraslanı izledim. Çok sakin bir konuşma stiline dini motifleride biraz biraz ekleyerek çok iddialı sözler söylüyor.

Doktorlara, ilaç şirketlerine sallıyor ve ilacının (pardon gıda takviyesinin) tıkalı damarları açtığını üstüne basa basa söylüyor. Madem öyle, madem bütün doktorlar ve ilaç şirketleri "vicdansız??" öyleyse ispat etsin öyle oturduğu yerden işkembeden sallamasın "damar açıyor vs. vs." diye!!

Damarlarının tıkalı olduğu herhangi bir üniversite veya araştırma hastanesi tarafından koroner anjiyografi (anjiyo) ile tespit edilmiş bir hastaya uygulasın, uygulama sonucunda hasta aynı yerde kontrol anjiyosu olsun, bırakın büyük oranda açılmayı, damar tıknıklığında %5'lik bir açılma olduğunu bana ve herkese ispatlasın, en büyük müşterisi ve reklamını yapan kişi ben olacağım, hodri meydan!!!!

6. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.
    Öncelikle geçmiş olsun.

Ben de bu tip ilaçlara pek sıcak bakmıyorum. Daha doğrusu bitkisel ürünler hap haline geldiği zaman bende ticari algısı yaratıyor.

Hastalığın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Ancak bir komşumuzun bir rahatsızlığı vardı. O da kan değerlerinden vs bahsediyordu ve tedavinin sonuçsuz kaldığından bahsetmişti.

Kendisinde belli dönemlerde uyku dahi uyutmayacak ağrılar olduğunu ve taflan ağacı yaprağı ile sivri yapraklı doğal kekiği kaynatıp (cam şişede buzdolabında uzun süre muhafaza ederek) ağrıyan yerlerine sürdüğünde uzunca bir süre ağrılardan kurtulduğunu söylerdi.

Hatta ben de ne olur ne olmaz diye bir kavanoz almıştım. Hala duruyor, yolunuz Bursadan geçerse veya bir tanıdığınız Bursadan geçerse bir miktar verebilirim. Olur da iyi gelirse komşunun izini bulup size tarifini alabiliriz.

Hatta komşum Ordulu, belirli dönemde ilacını yapmak için Ordu'ya gidiyordu. Trabzon'dan gidersiniz yanına..

Tekrar geçmiş olsun..

7. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Arkadaşlar bu içten geçmiş olsun dilekleriniz ve bir okadarda değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    İnanın insan çaresiz kalınca bir çok kapıya baş vuruyor helede konu sağlık olunca siz tahmin edin
    ALLAH herkese sağlıklı bir hayat nasip etsin dermansız dert vermesin
    Sağlıcakla kalın

8. hakiahakia

hakiahakia Hakki

Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Levrek 2,7 Kg.