Canım sıkılıyor canım...

Konu, 'Genel Konular' kısmında nejat vardar tarafından paylaşıldı.

1. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

İş ve ev şartlarıdan dolayı sadece Cumartesi gün ve gecesi balık tutmaya fırsart bulabiliyorum. Ve kaç hafta sonu oldu sayamadım. Arka arkaya gelen aksilikler yüzünden bir rapor sunamadım sizlere. Kusuruma bakmayın.

Önce Kandilli'ye indim.. Peşpeşe 2 hafta..Kıraçaları yakalayanları görünce canım sıkıldı..İçim buruldu. Onların arasında olta atmayı kendime yakıştıramadım, döndüm

Sonraki hafta, sizlere daha önce bahsettiğim levrek ve eşkina yatağı olan Riva'daki avlağa gittim. Gördüm ki tel örgü ile çevrili..Gündüz açık gece kilitli. Koca plaj işgal altında. Bir kez daha içim buruldu canım sıkıldı..

Geçen hafta yine iyi levrek ve eşkina yapacağına inandığım Riva'nın arka koylarına gittim. Ama heyhat...Ellerinde fenerler zıpkınlar gece balık vurmaya gelenler...Bu sefer farklı buruldu içim. Canımın sıkıntısı katlanarak büyüdü.. Zilzurna sarhoşlar..Bir balık gösteriyorlar..İlaryalıktan yeni çıkmış bir kefalcik.

Geri dönerken dere kenarında sazlıkların yanına çekilmiş bir minibüs dikkatimi çekti. Arabadan inip gözatınca canımın sıkıntısı doruğa çıktı...

Ne krizi hasarsız atlatmak, ne kızlarımın geçirdiği başarılı bir eğitim sezonu. İnanın öyle canım sıkılıyor ki onlar bile içimin sızısını geçiremiyor. !5 Haziran saat 24.00'e kadar uyumak istiyorum...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 3 Haziran 2009
  2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    hoşgeldiniz

Nejat abicim merhabalar, hayırlı akşamlar. :)

Epeydir uğramıyordunuz, bu gelişiniz de pek iç açıcı değil. :eek:

Her türlü derde deva -can sıkıntısı dahil- bir ortamda olduğunuz halde, hala içiniz acıyorsa, söyle abiciğim sizin için elimden gelen ne varsa yapayım.:) :rolleyes:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 3 Haziran 2009
  3. nejat vardar

Çok teşekkür ederim. Tabii ki sizlerin de canını sıkacak bir konu açmak istemezdim. Ancak bu sıkıntıyı anlayacak ve paylaşacak kişiler olarak sizleri kendime en yakın gördüğüm için anlatmak istedim. Trakya'da yasak zamanda sazan avlayan gençleri gördüğümde bile bu kadar üzülmemiştim. Onlarla konuşup sazan avının nasıl ve ne zaman yapılması gerektiğini anlattığımda, tebliğden yasaktan habersiz gençlerin yakaladıkları balıkları suya iade edişleri mutlu bile etmişti.
    İçten ve nazik davranışın için sağol kardeşim.

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Aynı iç parçalayıcı durumlarla hemen her yerde ve zamanda karşılaşmak mümkün. Kendimizi kahrederek, günler geceler sıkıntı denizlerine vurarak rahatlayamıyoruz. Bu ruh haliyle değil bir gün, şimdiden beş haziran gecesine değin rahat uyuyacağınızı da hiç sanmıyorum.

Sıkıntı duyuyoruz evet, ve daha da kötüsü yıkım, hoyratlık, çılgınlık ve kötülük de durmaksızın devam ediyor. :eek:

Ancak, bizler de devam etmeliyiz iyiye, güzele, yaşama ve sevgiye.:) ;)

5. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    Sayın Nejat Vardar,
    Sevgili kardeşim. Size öncelikle çok iyi bildiğiniz bir deyimi tekrar hatırlatmak isterim. ( Deveye sormuşlar boynun neden eğri? Devenin cevabı ise nerem doğruki boynum doğru olsun ) Bence bu birçok şeyi ifade ediyor. Ancak sakın olaki mücadeleyi bırakalım demeyin ve hatta düşünmeyin bile!
    Bizler birçok şeyler gördük, yaşadık buna rağmen her gün yeni birşeyler görerek, öğrenerek hayatımızı devam ettiriyoruz. Ancak çocuklarımıza, torunlarımıza çok daha iyi bir dünya bırakabilmek için ömrümüzün sonuna kadar mücadele etmek mecburiyetinde olduğumuza inanmaktayım.
    Haklısınız bu tip olayları görünce üzülüyoruz ama üzülmek ile sadece kendimize zarar veriyoruz.
    Elimizde olmadığını biliyorum ama yinede fazla üzülmemenizi, kendinize dikkat etmenizi ve mücadeleye devam etmenizi diliyorum.
    Yardımcı olabilmem için yapmam gereken ne varsa söyleyin yeter.
    Selamlar,
    Süheyl Başak

6. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

nejat abicim senin ilacını biliyorum şöyle güzel bi trofe çeksen hiçbirşeyn kalmaz inşallah :D :D :D

Son düzenleme: 3 Haziran 2009
  7. nejat vardar

İlginize çok teşekkür ederim Süheyl ağabey. Sizlerle paylaşınca biraz rahatladım.

8. nejat vardar

İnşallah Hüseyin kardeş.Sağol:)