altıntaş sahilinde kıyıdan ne çıkar.tekneyle ne alınır .hangi mevkisi kıyı balıkcılıgına uygundur .sahtelerle at çek yaparak levrek almak mumkunmu yada alan varmı şimdiye dek.hiç bu bolgede olta sallamadım henüz.ama sallayanada pek rastlamadım neden kimse burda balık avlamıyor.yada çok az kişi avlıyor bilgi sahipleri paylaşım lütfen.
Bende hiç avlanmadım fakat duyumlarımız oluyor . Sıra kayalardan karagöz , ispari alınıyormuş . Onun haricinde kızılay kampı karşısından açıktan mercan alındığı efsanelerini duydum ne kadar doğru tabi bilemiyorum.
.... merhaba ben mudanya arnavutköy liman açıklarından bile mercan aldık diyen kişiler gördüm orda çıkan balıklar belli izmarit mezgit istavrit lüfer zargana bazende lüfer altıntaş sahilindede çok avlandık kayıkla gdiyorduk oraya güzel lüfer zargana yapıyor ispari alanlarda oldu ama mercan zor gibi
... merhaba ben mudanya arnavutköy liman açıklarından bile mercan aldık diyen kişiler gördüm orda çıkan balıklar belli izmarit mezgit istavrit lüfer zargana bazende lüfer altıntaş sahilindede çok avlandık kayıkla gdiyorduk oraya güzel lüfer zargana yapıyor ispari alanlarda oldu ama mercan zor gibi