Bodrum Turgutreis

Konu, 'Bölgeler' kısmında akyaa tarafından paylaşıldı.

1. akyaa

akyaa mustafa

En İyi Avı:
    38 kilo akya
    cuma gunu turgutreise gitmeyi planliyorum ve tekneyle açılcaz bana avlak yerleri ve hangi balıkları tutabilceğim hakkında bilgi veriseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler rastgele :D :p

2. Pandeon

Pandeon Burak

Öncelikle merhaba ben Burak. Bende cuma turgutreiste olacağım. Mercan için çatal adanın sağ arka tarafı, sol arkası ise genellikle hernos balığı dolu. adaların kıyılarında şanslıysanız sinarit ve lagosta çıkıyor. gümüşlük tarafına doğru açılırsanız yine bol miktarda mercan alabilirsiniz.
    Bunun dışında fener mevkii kıyıya yakın yerler çupra, sargoz ve karagöz ve marinanın yanındaki mendirek tarafı ise bunlara ilaveten levrek yapıyor.Bereketli avlar dilerim.

Son düzenleme: 3 Ağustos 2010
  3. akyaa

akyaa mustafa

En İyi Avı:
    38 kilo akya
    Borum Turgutreis

teşekkürler burak bey ben d-marinadan açılcam ve mamun kullancam sence ne tutarım ayrıca sahte atsam bu mevsimde gelirmi dediğin balıklar :rolleyes: şimdiden çok saolun =)

4. gurkabey

gurkabey Serhan

Herkeze Merhaba,
    yarın bodrum güvercinlikte olucam. burada karadan avlak yerler ve ne tür canlı yem kullanmalıyım ve canlı yem güvercinlik civarında nereden uygun fiyata temin edebilirim? Bodrumu bilen birileri detaylı bilgi verirse minettar kalırım.
    Hepinize şimdiden teşekkürler

5. fish founder

fish founder Özgür

önce kendinizi bir tanıtın,
    tanışalım,
    bilgi vermesi kolay,

6. gurkabey

gurkabey Serhan

merhaba özgür,
    ben serhan senelerce yurt dışındaydım. 5 sene oldu istanbula geleli. senelerdir dünyanın çeşitli yerlerinde zıpkınla avlandım. fakat artık derin dalamıyorum sağlık nedenleriyle. bende geçen sene kaşta kıbrıs oltası ile amatör bakılçılığa başladım. olta ile avcılık konusunda yok denecek kadar az bilgim var. internette araştırıken bu harika siteyi buldum. dün karaköyden bir sürü kamış ve setler yaptırdım. nasıl kullanacağım konusunda biraz bilgi verdiler ama :) hepsinin aklımda kaldığına emin değilim. Yarın Güvercinlik doktorlar sitesindeki evime gidicem 1 hafta kadar oradayım. bu bölgede ilk tecrübelerimi yapmak istiyorum.

7. fish founder

fish founder Özgür

özelden detaylı bilgi gönderdim,
    lütfen pm ini kontrol et,

8. gurkabey

gurkabey Serhan

Tüm Bilgiler için sonsuz Teşekkürler...

9. fish founder

fish founder Özgür

iyi bir tatil ve güzel avlar bekliyoruz senden,
    tatil dönüşü av raporu yazmayı lütfen unutma;)

10. Sirvalek

Sirvalek Vahi Güner

Favori Kamış:
    Cormoran TopFish 2.40 10-30
    Favori Makine:
    Remixon TEBEN SR400
    En İyi Avı:
    732 Gr Levrek
    ben hep turgutreiste yaşıyorum ama hep yalnızım babam ben