Bodrum Bitez hakkında yardım.

Konu, 'Bölgeler' kısmında nidya78 tarafından paylaşıldı.

1. nidya78

nidya78 Aydın

Selamlar;

14 Temmuz 2012 tarihinde Bodrum Bitez'de olacağım. Burada daha önce avlanmış olan veya orada yaşayan ustalarımızdan öneriler bekliyorum. Nereden yem temin ederim? Hangi bölgesinde ne avlarım? gibi. Şimdiden teşekkürler.

2. nidya78

nidya78 Aydın

Anlaşılan kimse burası hakkında bilgi sahibi değil. Konuya bakıp gidenlerde bilgi arıyorlar.:)

3. kahya

kahya atıl şenkahya

Favori Kamış:
    major craft crostage 902 M cormoran 210 bull fighter, cormoran 210 red master
    Favori Makine:
    shimano exsence 3000,shimano exsence 4000hgm, penn battle 6000.
    En İyi Avı:
    5,300 kg levrek

Uploaded with ImageShack.us

yukarıda bitez sahilinin haritası var
    burada gece karanlığından başlayıp gün doğumuna kadar olan zaman içinde
    at çek ile levrek arayabilrisiniz.
    bunun için spin kamış ve kandırıcılara ihtiyaç var konu size yabancı ise at çek olarak siteden araştırabilirsiniz.

ama yemli avlanmak için yemci bulamasanız balıkçıdan kalamar ve çim çim tedarik edip aynı bölgeden gece mırmır ve çupra arayabilirsiniz.

bu plajda gündüz avlanma şansınzı bu mevsimde zor kalabalaıktan denize girmek bile mesele.
    rastgelsin.

4. nidya78

nidya78 Aydın

Teşekkürler. Yer güzel bir levrek merası gibi görünüyor. Orayı mutlaka denerim. Yem konusunu nasıl çözebileceğimi düşünüyorum. Teke bulabilirim diye kepçemi götürüyorum. Oralarda boru kurdu-sülünez bulurum diye düşünüyorum ama yinede tedbirli gitmenin faydası var. Teke bulursam tekeylede denerim bu bölgeyi.

5. haldunert

haldunert Haldun Ertekin

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 270 - Sheakspere Omni 240 - Shimano JoySpin 2.10m - Dam Onliner 2.40m
    Favori Makine:
    Shimano Catana 2500 FA - Snap 8060 - Shimano Catana 4000 FB
    En İyi Avı:
    Levrek 2800 gr
    Selamlar!
    Haritada işaretlediğiniz derağızı içi ve denize açılan kısmı çok sığ. Dalan sahtelerle av yapılamaz. Su üstü sahteleri denenebilir. Av için gece ve sabah gün doğumundan 1 saat önce ve gün doğumundan sonra 1 saatlik zaman dilimi uygun olur.

İyi avlar!