Selamlar; 14 Temmuz 2012 tarihinde Bodrum Bitez'de olacağım. Burada daha önce avlanmış olan veya orada yaşayan ustalarımızdan öneriler bekliyorum. Nereden yem temin ederim? Hangi bölgesinde ne avlarım? gibi. Şimdiden teşekkürler.
Uploaded with ImageShack.us yukarıda bitez sahilinin haritası var burada gece karanlığından başlayıp gün doğumuna kadar olan zaman içinde at çek ile levrek arayabilrisiniz. bunun için spin kamış ve kandırıcılara ihtiyaç var konu size yabancı ise at çek olarak siteden araştırabilirsiniz. ama yemli avlanmak için yemci bulamasanız balıkçıdan kalamar ve çim çim tedarik edip aynı bölgeden gece mırmır ve çupra arayabilirsiniz. bu plajda gündüz avlanma şansınzı bu mevsimde zor kalabalaıktan denize girmek bile mesele. rastgelsin.
Teşekkürler. Yer güzel bir levrek merası gibi görünüyor. Orayı mutlaka denerim. Yem konusunu nasıl çözebileceğimi düşünüyorum. Teke bulabilirim diye kepçemi götürüyorum. Oralarda boru kurdu-sülünez bulurum diye düşünüyorum ama yinede tedbirli gitmenin faydası var. Teke bulursam tekeylede denerim bu bölgeyi.
Selamlar! Haritada işaretlediğiniz derağızı içi ve denize açılan kısmı çok sığ. Dalan sahtelerle av yapılamaz. Su üstü sahteleri denenebilir. Av için gece ve sabah gün doğumundan 1 saat önce ve gün doğumundan sonra 1 saatlik zaman dilimi uygun olur. İyi avlar!