Bodrum Avlak Bölgeler?

Konu, 'Bölgeler' kısmında marmari_s tarafından paylaşıldı.

1. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    Cumleten herkese merhaba...

Arkadaslar bugünden itibaren yaz boyunca Bodrumda olacağım. Bu bölgeyi bilen arkadaşlardan ricam,kıyıdan av için avlak bölge ve malzemeci+yemci bilgilerinde yardımcı olmaları...

Teşekkürler

Son düzenleme: 7 Nisan 2008
  2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Hasan bey, ben genelde hafta sonları Bodrum/güvercinlik te avlanıyorum. Bodruma 20 km kala küçük ve şirin bir köy. Burada liman içinde hem market aynı zaman da da balık malzemesi satan ufak bir dükkan var. O tarafta avlanmayı düşünürsen oradan temin edebilirsin. Ayrıca Bodrum merkez de balık malzemesi satan bir iş yeri var ismini hatırlamıyorum. Orada da yem satılıyor.

Ben bir kaç kez Bodrum da kıyı dan avlanmayı denedim. Hâtta bu hafta yine Güvercinlik te kıyıdan arkadaşlarım 4-5 adet çipura aldılar.
    Ben genelde tekne ile çıktığımdan kıyı balıkçılığı ile ilgili çok fazla yer bilgisine sahip değilim. Tekne ile çıkmayı düşünürsen daha detaylı yardımcı olabilirim.
    Kıyı için kısaca sana tavsiye edebileceğim yerler içinde güvercinlik Akvaryum otelden sonraki ilk sokağa gir. İki ye ayrılan yoldan sağa dön. Soldaki zaten çıkmaz sokak.:) Devam ettiğinde kıyıya ulaşacaksın. Sol tarafta bağlı olan teknelerin oradan avlanabilirsin. Yem olarak mamun kullanmanı tavsiye ederim.
    Ayrıca Bodrum Güvercinlik arasında Balık çiftliklerinin yanlarında avlanabilirsin.
    Bir de Bodrum dan İzmir istikametinde 10 km civarı sonrası özel bir sahil var. Bu sahilde ayrıca balık restoran falan var. Özel sahil olmasına rağmen balık avına bir şey demiyorlar. Bu sahilde de iri çipura ve levrek avı yapıldığını duydum.
    Şimdiden rast gelsin.

3. adanalı

adanalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg sazan
    Benim son 3 - 4 yil öncesine kadar avlandigim ve tatil yaptigim yeride size önerebilirim.
    Bodruma 12 km de " Camel Beach " bu körfez ve disari acilan bati agizda cok degisik baliklar avliyabilirsiniz,Levrek,zargana,kefal bu gibi baliklari zamaninda yakalamistim.
    Görüsmek üzere...

4. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    forumdan takip ettiğim kadarıyla genelde güvercinlik tarafına gidiliyor,ben de öyle tahmin etmiştim aslında..sizin öneriniz tam nokta atışı olmuş :) bu akşam maç var,yarın akşam kısmetse gidiyorum söylediğiniz yer..

bodrum merkezdeki malzemeci tam olarak nerede,kabaca tarif edebilir misiniz?

çok teşekkürler

hakan

5. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    teşekkür ederim asaf bey,bahsettiğiniz yeri biliyorum..ikinci gidişimde de oraya giderim.

size de çok teşekkür ederim.

hakan

6. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Bodrum merkezde tam olarak yerini bilmiyorum ancak, site üyelerimizden Adnan abi var. Siteyi ziyaret ettiğinde kesin adresi kendisinden alabilirsiniz.

7. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    saol serdar kardeşim,,

adnan bey burayı görüp mesaj yazar mı bilmiyorum ama,,sen ayrıca yönlendirelirsen sevinirim..

bakalım buraya koymaya değer av yapabilcez mi :rolleyes:

rastgele

8. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ben msn de felan denk geldiğimde muhakkak konu ile ilgileneceğim, inşallah güzel raporlarınızı burada görürüz, şimdiden rast gelsin diyor, keyifli paylaşımlar diliyorum;)

9. marmari_s

marmari_s Hakan

Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA
    saolasın,,inşallah :)

10. atesbasak

atesbasak ateş başak

selam .. ben bodrumdan tekne ile çıkmak isterim.. bu konuda teknecilerin irtibat telefonunu verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme: 20 Nisan 2008
  11. atesbasak

atesbasak ateş başak

Usta Lardan Cevap Bekiyorum

12. goldenshot

goldenshot yılmaz

akyarlarda dedeman otelim sahilsde restorantı var.önünde iskele var.iskeleden atabilirsin sabaha karşı ii çipura yapıyor ayrıca karagözde çıkıyor.