Bir yasa dışı avcının itirafları http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/5404/bir-yasa-disi-avcinin-itiraflari.aspx Yıllarca trol yöntemiyle kaçak avcılık yapan balıkçı Hasan Eser, bu yöntemi uyguladığı bir gün belinden sakatlanmış. 'Bu olayı kendisine verilmiş bir ceza' olarak yorumlayan Eser, yasa dışı avcılık yöntemlerini radikal.com.tr'ye anlattı.
Şu an itibari ile 183 görüntüleme 0 yorum Keşke konu başlığını Bir yaşlı avcının trofe avlarıı diye değiştirseydin selçuk Haberi sonuna kadar izledim ve hiç şaşırmadım. Sadece aklıma bu gün natıonal geographıc kanalında seyrettiğim bir program aklıma geldi. Yakaladıkları elli kilo üzeri balığı zarar vermeden tekrar sulara göndermenin çabasında olan gerçek balıkçılardı. Hatta bir balıkçının yorumu'' bu balığı salmalyız gelecek için''!!
ben inançlı bir insanım, ama trolle avlanırken değil. hatadan dönmek bir erdemdir ben de erdemli insanım hatamdan döndüm.? balık bitince eleman devlete bile önerilerde bulunmuş maşaallah, entegrasyon, balıkçı kılığında gemiler son sözüde OSMANLI DAĞDAN İNDİRDİĞİ HAYDUTA PAŞALIK VERMİŞ, OLUR SANADA AMİRALLİK VERELİM :::
Gerçekten içler acısı bir durum denizlerimizde olanlar ama pişman olmak yetmezdi cezasını çekmesi gerekirdi söylediği kadarıylada çekmiş ve hale çekiyor galiba. Yenilenmek var doğanın yaradılışında durdurun bütün pisliklerinizi akıtmayı doğaya çekin kirli ellerinizi denizlerimizden o kendi yenileyecek hiç bişey yapmanıza gerek yok.