Merhaba dostlar bu yaklaşık 3. balığa çıkışım yani oldukça yeniyim bu işlerde Arkadaşlar ile beylerbeyi tarafına gitmek istedik malum galata ve arnavutköy biraz balık yönünden verimsiz bu aralar gerçi şu an her yer o şekilde ama denedik ilk önce çapari ile yaklaşık 5 adet istavrit aldık yemlik olarak fileto yapıp klasik çinekop takımını gönderdim dibe beklliyorum ucunda fosforda gözüm sürekli haa oynuyor çeksemmi rüzgarmış bayağı bekledik sonra sağlam bi oynadı oltanın ucu tasmaladım başladık çekmeye ama ne çekiş belki 70 tur sardım gelmiyor olta arkadaş nereye salladın istinyeyemi neden gelmiyor bu olta diye makara yapıyor meğerse kalama ayarını biraz fazla kaçırmışım boşa kürek çekiyoruz az çekiyorum oda ne takıldı olta gelmiyor kayalıklara sıkıştı dedim sonra bir iki sağlam çekiş geliyordu olta meğerse ucunda balık kayalıklara girmiş balık neyse çektim baktım tuhaf bir balık herkez bağırıyor durrr dokunma trakonya o zehirlidir diye yere bıraktım olduğu gibi sonra deneyimli bir arkadaş ne trakonyası Bildiğin gelincik bu dedi tuttu balığı uğraşarak zar zor çıkardı bayağı kaygan bir balık attı kovaya nitekim balık hakikaten görüntüsüne göre ya güçlü yada benim makinanın kalamasında sıkıntı var anlamadım yenirmi dedim mezgit familyasından tavası enfes olur dediler bir arkadaşıma hediye ettim 3. balığa çıkışımda beni heyecanlandırdı diyebilirim inşallah lüferler sırtıkaralar yakamak bizede nasip olur hoşça kalın dostça kalın.
Evet bir kaç gün önce paylaşmıştınız bu balığı "Ne balığı" diye Trakonyaya çok benzemiyor ama ben de yeni olduğumdan farklı bir balık çıktığında dokunmaya tereddüt ediyorum Darısı lüferlere, benim lüferde siftahım yok. Biri iri olmak üzere 2 lüfer düşürdüm çekerken geçen gün, ya ben heyecan yaptım ya da kaşığa tam takılmadı, yenilen pehlivan güreşe doymazmış misali kaçırdıkça daha çok balığa gidesim geliyor Rastgele
Evet haklısınız Darısı benim de başıma kaşıkla arada deniyorum bir kaç tanede sahtem var ama hiç vuruş alamadım sanırım sabır işi bende sabırısızın tekiyim umarım bir gün yakalarız en kısa zamanda kiloluk lüferler ile dönmenizi dilerim