Arkadaşım sana önerebileceğim 3 yer var, yakın olan avlakları yazdım 1- Dikilitaş göleti: turna,a.sazan,p.sazan bulunmakta turnanın çok olmasının aksine halen çok iyi sazan vermektedir. Yaylı,şamandıralı,dip oltası her türlü yemle başarılı olabilirsin. 2- Bayındır Barajı: p.sazan,levrek,kadife bulunmakta sazanı dip oltasıyla yem olarak muhakkak solucan kullanmalısın küspe çok iş yapmaktaydı fakat küsepeyle avcılık yasaklandı 3- Temelli göleti: p.sazan,a.sazan bulunmakta her türlü olta ve yemle balık yakalayabilirsin
bursadan adanaya giderken gölbaşına uğradım. 2o yakın balık tutan vardı ve hepsinde en az 5 tane sazan vardı. hatta ben ordayken bile bir çok sazan tuttular. kullandıkları olta hep aynıydı. yaylı dip oltası. ayrıca temelli de yolun iki tarafında göletler var. ordada sazan var. çok lezzetliymiş ama tutması biraz zor muş.
ben geçen hafta 3 defa gölbaşına gittim balık tutumaya dip oltası ve şamandra kullanılarak tutulabiliyor ben dip oltasını tercih ettim e olta ile 4-5 satt gibi bir sürede 4 kilo balık topladım sazan çıkıyor ve kenarlarda da gümüş var
40 Cm üzerinde Olanlari Gördüm.tutmuşlardi. Ancak Yasak Boyutta Olanlari Da Vardi Tuttuklarinin Arasindan. 1 Günde 2 Oltayla Tahmini 10 Tane Tutarsin. Ama Duyduğuma Göre Baliklar Kokuyormuş.
Gölbaşına hiç gitmeyin derim avuç kadar sazanları katliam ediyorlar ve dur diyende yok, balıklandırma amacıyla bırakılmış sazanlar zaten standart boyda limit altı, limit üstü sazanlar için haymana yolu hizasında moganın sonlarına doğru çok uzun sazlıklar ilerliyor o bölgede yakalayabilirsiniz fakat mesken tutmuş çingeneler rahat vermezler zaten o kadar mesafeye gitmekte akıl karı olmaz az ilerisi dikilitaş Uzak mesafeye gitmek istemeyen arkadaşlar imrahor göletlerinden donkişot paintball alanının karşısındaki sazlıkların bol olduğu göletten bolca kadife ve sazan yakalayabilirsiniz fakat solucansız imkansız ve balıklar yenilebilir mi tartışılır