Ankara'da önerebileceğiniz Av Marketi ?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında yighitjan tarafından paylaşıldı.

1. yighitjan

yighitjan

Ankara'da önerebileceğiniz Av Marketi(leri) hangileri-neredeler ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

2. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Kardeş yiba çarşısına baktın mı? çarşı içi ve çevresinde bol miktarda av bayisi mevcut. kıyaslayarak alma şansın olur. ayrıca dışkapı rus pazarında da hesaplı bir balık malzemesi tezgahı var. imkanın olursa bir bak oraya da . son alışverişimi de acity outlet içinde, en alt kattaki malzemeciden yaptım. süpermarket gibi, istediğin ürünü kendin seçiyorsun. fiyatları da markaya / yere göre gayet hesaplı geldi..

3. autan

autan Gorkem

En İyi Avı:
    95 cm Turna
    Selam Berk,
    Dışkapı rus pazarında Kral Balıkçı Turgay Abiye uğra bence (güçlüler av market). Sana her konuda yardımcı olur ve yasak malzeme kesinlikle satmaz.

4. cesurh

cesurh Cesur

dikmen civarındaysan oruç avcılık ulus civarıda yibanın dışkapı köprüsüne yakın olan yerinde buyuk bi yer var internettende satış yapıyo

5. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

Maltepe Pazarında Metin abi var onuda tavsiye ederim..

6. yighitjan

yighitjan

Hepsine gittim yani Ulus'takilere nerdeyse hepsi yasal olmayan bir çok malzeme satıyor ve istisnalar haricinde bir müşteriye nasıl davranılır bilmiyolar.

Dikmen tarafında oturuyorum ve genellikle Oruç Avcılığa gidiyorum,benim merakım alternatif bir yer bulmak.

Tandoğan tarafında bir yer buldum toptan satış yapıyor ama bir tanıdık vasıtasıyla parekende alışverişimi yaptım.:cool:

Bu arada tavsiyeleriniz için teşekkürler :rolleyes:

7. koate

koate Baybora TUĞRUL

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 240
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500FB, Okuma Octana OT-30
    En İyi Avı:
    gümüş balığı, 4 cm
    Bak biz bildiğimiz yerleri paylaşıyoruz, sen diyorsun ki tandoğan da bir yerden aldım.. neresiymiş söyle biz de ordan alalım? keser gibi hep bana hep bana değil testere gibi bi sana bi bana..

8. yighitjan

yighitjan

Eyv. siz istedinizde ben yok mu dedim... Yer shell benzinliği geçtikten sonra ilk sağ-solsoldaki ilk dükkan rica ederseniz istediğinizi makul bir fiyata alabilirsiniz.