Herkese iyi avlar dileğiyle.arkadaşlar almayı düşündüğüm kamış hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.Evet kamışın atarı 300gr doğrudur.ama kamışın fiyatı beni düşündürüyor 125tl kısık balıkçılıkta acaba kamış aksiyonu hakkında kullananlar bilgilendirirse sevinirim.kamış ağır kurşunla çalışmak için alacağım ortalama 170gr ve üstü ağırlıklarda.birde kamışın 150 200 gr olanı var ama ben rapala ve ağır kurşun atmak istediğim için bu modeline bakıyordum.herkese teşekkürler rastgele.
Ben olsam aşağıdakilerden birini alırdım özellikle o fiyat verdikten sonra. http://www.avmarketi.com/asp/product/8226/LINEAEFFE-S-FLEX-4208-SURF-KAMIS-15KG-4-20 http://www.avmarketi.com/asp/product/5009/LINEAEFFE-OYSTER-CAST-KAMIS-3-90 4.20 liği de var linkini avmarketinden bulamadım.
Kullanan arkadaşlarım var memnunlar, sapı biraz kalın ama atışı güzel makina yatağı fuji fincanları sıc sanırım, güzel kamış tanıdıklarım 200 gram ile kullanıyorlar.
sflex aman arkadaşım bir haftadır yazıyorum anladığım kadarı ile görmediniz neyse ben yine tekrarlayım ben sflex almıştım ,önce fincanlar dağıldı,sonra hiçbir yere vurmadan maxımum 140 gr kurşunla çalıştım ve ne ilginçtir 100 gramda çaaat ayrıca 20 senedir kamış kullanan biri olarak düzgün kullandığım halde, sağolsun cengiz balıkçılıkta arkadaşlar çok ilgilendiler ve hiç üşenmeden 2 kez ucu değiştirdiler ancak kamış atarı yüzde atmış düştü diyebilirim bende albastar 420 bosphourus 150-200 gr aldım deniyeceğiz bakalım.. saygılarımla
Mesajlarınızı görmemiştim, uyarınız için teşekkürler. Bu kadar sağlamlığıyla öne çıkarılan s-flex patır patır dökülmüş İlk aklıma gelen çin yapımı olabileceği yani orjinal olamayacağı diğer ihtimalse gerçekten kamış için bir fiyasko ( 100 gram bile atamayan son derece kötü performans ve kalite )
200 gramın üzerine çıkmayacaksanız 150-200 gramlığını alırsanız daha rahat kullanılır... Aslında güçlü-kuvvetli ve atış tekniğine hakim değilseniz bu kamışa pek bakmayın; ancak bu vasıflara sahipseniz sağlam bir kamış alıyorsunuz demektir; kamış zaten 170 gramdan aşağısını pek tanımıyor; yani randımanlı atışlara 170 gramla başlıyorsunuz; gözlemlerim bu doğrultuda... Elbet bahsettiğim özelliklere sahipseniz daha fazla atarlı olanını da alabilirsiniz... Fiyatı o tip bir kamış için uygun; ayrıca çantası herhalde 40-50 lira yapar nerden baksanız hatırladığım kadarıyla...
bende kamışın üstünde yazan değerden en az %30 kayıp olduğunu duymuştum zaten 170gr altı için yanımda exreme taşıyorum 2 kamışla ava gidiyorum ve kamışım çantası iki kamışı ve makineleri alacak kadar geniş.atış konusunda allaha şükür istediğim yere ulaşabiliyorum.bazende uzağa atmak gerekmiyor.herkese teşeşür ederim ayrıca arkadaşlar ilgilediğiniz için.kullananlardanda yorumları bekliyorum.
vallahi katılıyorum şu sflex tam facia bendede var sürekli sorun arkadaşın dediklerinin hepsi doğru.bende tüm uclarını değiştirmeyi bile düşünüyordum ama bekliyorum.atış konusundada haklısınız ski performansından eser yok.%50 düşüş kesin
oyster cast bence sflex daha iyi kulananlardan herhangi bir şikayet duymadım kendimde denedim arkadaştakini vede sağlam bir kamış bencede.
Benim arkadaşım aldı italicanna ya benzerliği var diye alba da verdiler.Başlıngıçta şüphem vardı ama kullandığında iyi bir kamış olduğunu söyleyebilirim.Lakin şunuda unutmamak gerekiyor 150 gr altında kullanmayın.Çaparidede istavritleri hissettirmiyor sadece ağırlık veriyor.RApala ve yemlide kullanılabilecek bir kamış. Alba Bosphorus 420cm 200-300g ================================================================================ Herkese iyi avlar dileğiyle.arkadaşlar almayı düşündüğüm kamış hakkında yorumlarınızı almak istiyorum.Evet kamışın atarı 300gr doğrudur.ama kamışın fiyatı beni düşündürüyor 125tl kısık balıkçılıkta acaba kamış aksiyonu hakkında kullananlar bilgilendirirse sevinirim.kamış ağır kurşunla çalışmak için alacağım ortalama 170gr ve üstü ağırlıklarda.birde kamışın 150 200 gr olanı var ama ben rapala ve ağır kurşun atmak istediğim için bu modeline bakıyordum.herkese teşekkürler rastgele.