Akbük Hakkında Acil Bilgi ve Yardım Lütfen

Konu, 'Bölgeler' kısmında istavrit tarafından paylaşıldı.

1. istavrit

istavrit Boğaç

Selam Dostlar,
    Kankam Tarkanla bu sene ailecek rotamızı Akbük e çevirdik Ağustos ayı gibi Akbük'te tatil planlıyoruz.Gideceğimiz tesis -muhtemelen-Okaliptus Tatil Köyü...
    Yöreyi ve tesisi bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim...Tabii balık avcılığı imkanlarıda bilgiye dahil olsun lütfen ...Duyduğum kadarı ile yörede bir çok balık çiftliği bulunuyormuş ,acaba deniz kirliliği var mıdır..Şimdiden teşekkürler

2. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Boğaç bahsettiğin otelde geçen yıl İstanbul dan bir arkadaşım tatil yapmıştı. Sonradan konuştuğumuzda memnun kaldığını mutlu ayrıldığını söylemişti.

3. istavrit

istavrit Boğaç

Saol Serdarım ,Beni kıllandıran HD tatil köyünün gecelik 60 YTL olması...Nerdeyse pansiyon fiyatı ...Malum ucuz etin yahnisi ...Bu sene planları ben yapıyorum ...Diğer 3 kişi yemesin beni sonra beni orda ;)

4. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Valla Boğaç ım, dediğim gibi ben gidip görmedim ya da kalmadım. Sadece arkadaşlarım gitmişlerdi. İstanbuldandı onlarda hatta ila gel dediler görüşelim, ben gidememiştim, o ara çok konusu geçtiğinden aklımda kalmış.

5. sedatk

sedatk Sedat

didim altınkumda uzun seneler tatil yaptım.Akbük e hiç gitmedim fakat genel olarak son bir kaç yıldır didim ve civarlarında otel fiyatları ciddi oranda düşmüş durumda.bu kalitenin ve hizmetin aksamasına engel değil.müthiş bir rekabetten ve malum turizmim sekteye uğramasından dolayı yerli tursit çekme politikası uygalanıyor.

6. sedatk

sedatk Sedat

bu arada altınkum sahili meşhur mavi bayak lı bir plajdır.sabahları çok erken saatlerde arkadaşlar mırmır yılan balığı yakalarlardı.Akbük civarlarında ise balıkçılar ağla uskumru avına çıkarlardı(eylül-ekim arası).

7. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    Aliçoyu almıyormusunuz...

8. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Tatil için güzel seçim yapmışsınız.Otel,capris otelin sırasında Holiday otelin yanında plaj sığ su 50 mt.gidersen anca boyuna gelir.Denizi çok temiz.Otelin önünden balık tutucam dersen denizin içine sandalye koyup gece bekliyeceksin.Yem canlı mamun köyde satılıyor.Balık çiftleikleri otelin sol karşı kıyısında fransız tatil köyünün 200mt.ilerisinde başlıyor.Tarih uyarsa yazlığa beklerim.İyi tatiller.

9. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Değerli Önerilerinizi Tecrübelerinizi bekliyoruz.

10. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Hadi hayırlısı bakalım , saroz yapmıyacakmısınız bu yıl ,ağustos ta allah kısmet ederse yayladayım

11. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Konu ile alakalı Yorumlarınızı bekliyorum

12. MYG

MYG mustafa yılmaz

Selam iyi tercih mamunla avlanır iseniz 30 ila 50 mt.derinden kaliteli balık avı yapmak mümkün sizi avlaklara götürebilecek tekneler 100ila 150 ytl arası bulmak mümkün Kazıklı veya Akbükte. iyi tatiller rast gele.

13. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Mustafa Abi

İlgine teşekkürler.

Civarda Yemci varmıdır ? Nereden tedarik edebiliriz?

14. sedatk

sedatk Sedat

Didim de birde taşburun mevki si ile mavişehir beldesi vardır.Buralardan karadan atma olanağınızda mevcut. Mavi şehir beldesi didim e 10 km gelmeden önce

15. sedatk

sedatk Sedat

http://www.didim.bel.tr/harita.html bu linkte harita dan daha iyi bakabilirsiniz.

16. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Önümüzde ki haftasonu Allah izin verirse bir geceligine Akbük e gidecegim..

İşyerinden bir arkadaşımın yazlıgı var .Son iki haftadır gidiyorlar..

Balık çiftligine yakın yerden çupra ve lidaki almışlar..Ayrıca haftaiçi başka arkadaşları 2 saatte 4 tane levrek almış..

Bir de Fransız tatil köyünün yanında güzel ormanlık bir alan varmış.Çok begenmişler..

Herhangi bir problem cıkmaz da haftasonu gidersem size daha detaylı bilgi verebilirim..;)

17. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Hakan .
    Senden rica etsem eğer zaman bulabilirsen bizim düşündüğümüz tatil köyünüde bir ziyaret edebilirmisin.

Tesis Detaylarını Boğaç (istavrit) yazacaktır.

teşekkürler.

18. istavrit

istavrit Boğaç

Akbük iptal dostlar ...tesis hakkında kötü duyumlar aldım...Bodrum Güvercinlikteyiz ...Bekleriz efemmm