Acil: Exage 2500 kalama kapağı

Konu, 'Makineler' kısmında dr.zeki tarafından paylaşıldı.

1. dr.zeki

dr.zeki zeky

Sevgili Amatör balıkçı arkadaşlar;
    son gittiğim avda düşürdüğüm Shimano exage 2500 makinamın kalama kapağını bulamadım. Elinde hurdaya çıkmış exage 2500- ya da 3000 makinası olan arkadaşlar varsa kalama kapağına talibim. Allah kimseyi kalamasız bırakmasın:)
    yardımlarınızı bekliyorum.

2. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
  3. dr.zeki

dr.zeki zeky

Mehmet alakan için teşekkür ederim. Ellerinde exage kalama kapağı yokmuş. O kapak hyperloop un kapağıymış. Uyar dendi, bulamazsam onu alacağım ama exage kapağı olursa daha iyi olur.

4. haySpinine

haySpinine ibRaHim

Favori Kamış:
    okuma V-system 2.40 10-40 shimano alivio 2.70 20-50 daiwa crossfire 1.80 3-15 shakespeare
    Favori Makine:
    daiwa ballistic 3000 okuma trio30s okuma safina 25
    En İyi Avı:
    levrek 69cm lüfer 33cm turna 63cm
    zeki bey portakallı mandalinalı levreklerinizi özledik valla:) :) :) nereye gitti o levrekler? kalama kapagını cok teferruatlı degilse eğer herhangi bir tornacıya gösterseniz alüminyumdan bir kapak yapabilir lakın kapak ile makine arasına 625 gıbı kuçuk bi rulman koyarsanız eskısı gıbı çalışsabılır... (bu arada makine teknıkeriyim olmaz falan demeyın ısterseniz olur):) :) :)

5. dr.zeki

dr.zeki zeky

İbrahim Bey; 15 gün durmadan yağan yağmurlar, lodos, sıcak havalar, levreğin yumurtlamada olması ve işler-güçler levreklerle aramıza girdi. Ama İnşallah özlenen günlere döneceğim. Kapağın orjinali olmasa da muadilini buldum gibi. İlginiz ve güzel sözleriniz için teşekkürler...