http://www.balikmarketim.com/abu-garcia-stamina-2000fd-olta-makinesi Bu makineyi almayı düşünüyorum kullanıcısı yorumunu merak ediyorum. Özellikle bu yeşil renk kötü duruyor mu? Bu makine benim spro passiona benzettim bunun da kasası spro gibi sağlam ve oturaklı mı yoksa plastik ucuz malzeme gibi mi? ne ağırlıkta balık çekildi bu makine ile merak ettiklerim bunlar. Yardımlarınız için teşekkürler
merhaba, stamina ben de var, hafif güzel bir makine, ancak ayda yılda bir balığa çıkma fırsatım olduğu için bugüne kadar herhangi bir trofe deneyimi yaşatamadım garibimecyrr abu garcia isveç markası gerçi onlar da çinde imalat olayına girmiş olabilir!
resmine de baktım şimdi cirlop gibi makine, ben 4-5 yıl önce 140-150 lira gibi bi paraya mağazadan almıştım yanlış hatırlamıyorsam.. bak ama benim ki 25 kafaymış!!, favorimde yazıyor. biraz küçük kalabilir 20 kafa.
teşekkürler. peki yeşil renk güzel duruyor mu? birde makinenin gövdesi nasıl. Okuma avenger gibi gibi güvensizmi yoksa ryobi yada spro gibi grafit gövde ve güven veriyor mu?
bende abu garcia cardinal 103 serisi 30 luk bir makinası mevcut 6 sene önce almıştım makina gayet sağlam bir makina ama misina klavuzunda hafif aşınma oldu parça tedariği biraz zor olan bir makina ben şahsen bulamadım.bence en uygunu yedek parça sorunu olmayan makinalara bakmanız.ben bu güne kadar bu makinayla her han gibi büyük balık alma şansım olmadı. bendeki makina bu makinaydı.
çinde üretilen bir model ama zaten hemen hemen tüm markalar bu sagmentteki ürünlerini malezya, vietnam, çin, tayland gibi ülkelerde ürettirdikleri için pek takılmamak lazım.
Vereceğin paranın hakkını verir. Sezonda 2-3 kez bakımına dikkat edersen de, geçinir gidersiniz. Yedek parça meselesi için, kısık balıkçılık'a bir ulaşmak gayet faydalı olabilir.