Abu Garcia Stamina 2000

Konu, 'Makineler' kısmında HastaRuH tarafından paylaşıldı.

1. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    http://www.balikmarketim.com/abu-garcia-stamina-2000fd-olta-makinesi

Bu makineyi almayı düşünüyorum kullanıcısı yorumunu merak ediyorum.
    Özellikle bu yeşil renk kötü duruyor mu? Bu makine benim spro passiona benzettim bunun da kasası spro gibi sağlam ve oturaklı mı yoksa plastik ucuz malzeme gibi mi? ne ağırlıkta balık çekildi bu makine ile merak ettiklerim bunlar.
    Yardımlarınız için teşekkürler

2. drayetkin

drayetkin ahmet

Favori Kamış:
    Shakespeare uglystick 2.70,
    Favori Makine:
    Abu garcia stamina 25
    merhaba,
    stamina ben de var, hafif güzel bir makine, ancak ayda yılda bir balığa çıkma fırsatım olduğu için bugüne kadar herhangi bir trofe deneyimi yaşatamadım garibimecyrr abu garcia isveç markası gerçi onlar da çinde imalat olayına girmiş olabilir!

3. drayetkin

drayetkin ahmet

Favori Kamış:
    Shakespeare uglystick 2.70,
    Favori Makine:
    Abu garcia stamina 25
    resmine de baktım şimdi cirlop gibi makine, ben 4-5 yıl önce 140-150 lira gibi bi paraya mağazadan almıştım yanlış hatırlamıyorsam.. bak ama benim ki 25 kafaymış!!, favorimde yazıyor. biraz küçük kalabilir 20 kafa.

4. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    teşekkürler.
    peki yeşil renk güzel duruyor mu?
    birde makinenin gövdesi nasıl. Okuma avenger gibi gibi güvensizmi yoksa ryobi yada spro gibi grafit gövde ve güven veriyor mu?

5. istavritçi

istavritçi ismail

Favori Kamış:
    Linaeffe dickovery 4.00m linaeffe sprit 3.90 alba star class 3.90 safina spin 10.35 gr 2.70
    Favori Makine:
    Okuma avenger 45 spro passion 750. Ryobi Amozon 4000 abu garcia 103 Şhakespeare 2010.070 pro Touch
    En İyi Avı:
    Bugüne kadar deniz ana neverdiyse o
    bende abu garcia cardinal 103 serisi 30 luk bir makinası mevcut 6 sene önce almıştım makina gayet sağlam bir makina ama misina klavuzunda hafif aşınma oldu parça tedariği biraz zor olan bir makina ben şahsen bulamadım.bence en uygunu yedek parça sorunu olmayan makinalara bakmanız.ben bu güne kadar bu makinayla her han gibi büyük balık alma şansım olmadı. bendeki makina bu makinaydı.[​IMG]

6. bearing

bearing erdal demir

çinde üretilen bir model ama zaten hemen hemen tüm markalar bu sagmentteki ürünlerini malezya, vietnam, çin, tayland gibi ülkelerde ürettirdikleri için pek takılmamak lazım.

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Vereceğin paranın hakkını verir. Sezonda 2-3 kez bakımına dikkat edersen de, geçinir gidersiniz.

Yedek parça meselesi için, kısık balıkçılık'a bir ulaşmak gayet faydalı olabilir.

8. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    Cevap veren herkeze teşekkürler