Kolumdaki sorun nedeniyle sezonu bir türlü açamamıştım. Kısmet bugüneymiş, tamamen spontane gelişen bir av günü oldu. Her şey, arabayla sahilden geçerken sudan lüfer çıktığını görmemle başladı. Bu sadece bizlerin anlayabileceği, dayanılmaz bir dürtü. Kendi kendime dedim ki, bu işin kaçarı yok, durulacak ve olta atılacak. O balıklar bu masaya , pardon kovaya ge-le-cek İyi ki de durmuş ve ava başlamışım. At-çek kıvamında bir surf avı oldu. Hava: Buz gibi ve rüzgarlı Mera: Boğaz Avrupa yakası Kamış: KARA MAMBA (Vercelli Spyra Piuma Power) Makine: Shimano Stradic 8000 FJ Örgü: 8 Örgü Power Charger Sahteler : Ergin Balıkçılık Sniper 8 cm. Sahteler adları gibi keskin nişancılar vallahi. Nerdeyse hiç boş gelmedi..
İsak kıskandırdın beni Tebrik ederim, on numara av olmuş. Ben de başlayayım yavaş yavaş surfe. Spine alıştıktan sonra adaptasyon zor olacak ama ne yapalım.
Tebrikler, Abi bu malzeme takım ile avlanmak keyif verir adama.Balık olmasa bile, en azından yorgunluk sıfır.Kara Mamba candır
Tebrikler, Gündüz vakti bu kadar lüfergiller... Kaç gr kurşun olduğunu söyleyebilir misiniz? Birde bu sahtelerin pembe mavi olanı strike pronun var, levrekte iyi saldırıyor..
200 gram kurşunla çalıştım. strike proya bir türlü ısınamadım. Sniper sahteleri 2 yıldır kullanıyorum ve çok verim aldım. Hızlı sarmada takla atmıyor olmaları çok büyük bir avantaj bence. Hele de yeni 8 cm lerin renk skalasına bayıldım, altı fosforlu olanlar bile var.