Arkadaşlar, elimde 2 adet makine var ve kullanılmıyor. Satsan para etmiyor. Bende buradan ihtiyacı olana, daha çok küçük çocukların kullanacağı bir makina, kargo bedelini kendisi ödemek kaydıyla vereyim diyorum. Makinaların resimlerini resim eklemeyi bulamadığım için ekleyemedim. Alba Star Milenium 50 Makine 5-6-1 4 yaşında bir makinedir. (Makine biraz boya atmıştır ancak sağlam dır.) Okuma-Razor 60 4-5-1 (Makine 7-8 Aylık tır. Garantisi de Devam Etmektedir.)
Nihat bey Çoğumuzun anlayadığı olay bu. Paylaşım bu. Candan tebriklerimi kabul ediniz. Sizin bu düşünceniz ile 2 çocuk çok mutlu olacaktır. İnanınız sadece bir çcuk mutlu olsun çantamda silverstar makinamı hep taşırım, bakımını sürekli yaparım, Belki bir yerde ihtiyaç sahibi biri denk gelirde sadece tebessüm eder diye...İyilik yap, denize at, demiş eskilerimiz. Nede güzel demişler. Hep göz oyma sevdasında iken sabah,sabah içten bir sevinçle gübe başlamama vesile olan size çok teşekkür ediyor.
Rica ederim. Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Öylece duracağına birilerinin içine yarasın. Makinalar 40 lık diye çocuk demiştim aslında. İstavrit ve ortaboy balık avında kullanmak mümkün.
çok erdem dolu bir davranış efendim. sizi tebrik ederim. gene bu siteden bir abimiz bana bir kamış ve makine hediye etmişti. çok duygulanmıştım. o duygularım tekrar depreşti. tekrar tebrik ediyorum. umarum gerçekten ihtiyacı olan kişilere nasip olur.
"abi bu ne balığı" soruları zaman zaman bıktırsada çocuklara bu sevgiyi aşılamak benide mutlu ediyor. onlara durumu anlatmak nasıl tuttuğum hakkında tüyolar vermek. yanlış takımla uğraştıklarını gördüğümde müdahale etmek ve çabalarının karşılığını almakta yardımcı olmak.. yaz sonları kıyıda tülle gümüş kovalarken onlarıda işe dahil etmek, tuttuğumuz gümüşlerle zargana tutmak, ben yoruldum şu balığıda sen çek demek. kısacası birlikte birşeyler yapmak.. şurasıda var her gelen çocuğa bu şekilde yaklaşmam gözlerinde o pırıltıyı görmem lazım çünkü hepsi bir olmuyor anlık heves edenler çok. bizleri balık tutarken görüp bize özenen, bizlerden sonra bizden kaptıklarıyla birşeyler yapmaya çalışan çocukları görünce hissettiğim duyguları anlatamam. bu sene takımlarımı yenidiğimden eski kamışlarımı (4-5 adet) elden geçirip bende benzer birşey yapmayı planlamaktaydım. isterseniz makineleri bana yollayın zargana-mırmır zamanı geldiğinde çocuklarla yapacağımız şovların fotoğraflarını bu başlık altında sizlerle paylaşayım.
http://www.metacafe.com/watch/1713409// bu videodada görüleceği üzere çocuklara kum solucanı çıkarttırıyorum. zorla değil tabi kürekle eleği elimizden kapan onlar oldu
Bu ince hareketiniz umarim ihtiyaç sahibi ve kullanıp güzel avlar çıkartabilecek bir arkadaşımıza olur.
Sevgili kardeşim adresini yazarsan birtanesini sana göndereyim. Ama 2 si olmaz hani başkasıda sebeplensin.
Adresler Gelirse Makinanin Ikiside Sahiplerini Bulmuştur. Hepinize Güzel Mesajlariniz Için Teşekkür Ederim. Tek ricam arkadaşlar makinaların ellerine ulaştığını bildirilerse sevinirim.
Adresiniz alınmıştır. Yarın kargoya veririm. Sanırım istanbul içi olduğundan cumartesi elinizde olur eğer kargo çalışırsa. Çalışmazsa pazartesi elinizde olur. Yeğenimiz güle güle kullansın. Makina benden bakarsınız biryerdende kamış çıkar gelir.
Makineyi bugün kargoya veriyorum. Telefon olmadığı için yazamadım ama adres bilnen bir adres herhalde. Yurtiçi Kargo ile geliyor