Bunda ayrı bir şey daha var bir olta ile insanın solunum cihazına bağlanması (ağzındaki hortumdan belli) pek mümkün gelmedi bana, kaza öncesi veya sonrası kısa süre içinde başka şeyler gelmiş başına. Gerçekten çok dikkat etmek gerek, hele ki boğazda arkamızdan yüzlerce insan geçerken oltayı sallarken...
Necmi agabey ; bence iyi ki koydun bu resimleri.Ve bence kaldirilmamasi gerekli. Cunku bu fotograflar en iyi sekilde , en ciddi sekide acikliyor herseyi. Bu arada cok ta uzuldugumu belirtmek isterim.Adama buyuk ihtimalle kor olmustur heralde. Turkiyede mi acaba? Rastgele...
Aslında bu fotolar yeni başlayan arkadaşlara dikkat etmesi konusunda yararlı olacaktır diye sanıyorum.Bu fotolar biryerden elime geçti.
Allah korusun Allah kimseye kaza bela vermesin. olta kazası görmüştüm bir kaç kere. çocukluğumda bir tane hatırlıyorum komşumuz kayınçosuyla balığa gitmişti kayınçosunun kafasına iğne saplanmıştı hastanelik olmuşlardı. bir başka kaza ise bu sene gördüm. üsküdarda rapalayla palamut yakalıyorlardı. tabi üsküdarda avlananlar bilir orada en az 170 gr kurşun kullanıyorlar. birinin oltası atarken koptu ve adamın kalçasına saplandı. Allah korusun oradan geçen birine de gelebilrdi ya da adamın başka bir yerine de gelebilirdi düşünmek bile istemiyorum. Allah herkezi kazadan beladan korusun..