BERKE BEN AKIN NAİL ILDIRDAN DENİZE ACILDIK YEM OLARAK MAMUN VE SULUNES VE BİR PARCA SUBYE KULLANDIK İLK ATISLARDA KARAGOZ VE BİRKAC LİDAKİ GELDİ BİR ARA BUYUK SUBYE BUYUK İĞNELİ OLTAMI DİBE BIRAKTIM VE COK GECMEDEN OLTAM BİR CEKİŞ AMA 5-6 METRE OLTA ACILDI SONRA ELİME ALDIM BEN AKIN VE NAİL CEKMEYE CALISTIK YARIYA KADAR ZORLANDIK BALIK İNANILMAZDI HER ASILIYISNDA 10 METRE YERDESİTİRİYORDU VE TEKNENİN BİR YANINDA OTEKİ YANINA YER DEĞİŞTİRDİ CEVREMİZDEKİ KAYIKLAR COK YAKIN OLDUGU İÇİN TUM OLATALAR BİRBİRİNE GİRDİ YAN TEKNELERDEKİ ACEMİ ARKDASLAR YUZUNDEN OLTAM KOPTU BELKİDE HAYATIMIN EN BUYUK BALIGINI DİBE GERİ YOLLADIM AMA GUSEL BİR ACTİON OLDU DAHA SONRA BOGAZA MERCANA GİTTİK AKIN RESMEN SHOW YAPTI DONUSTE İSE ORKİNOSTAN İRİ KARAGOZLER VE BİRKAC LİDAKİ ALINDI TUM GUN HAVA ESMEDİ VE SUPER BİR GUN GEÇİRDİK BENİM CEKTİĞİM ÇİPRANIN VİDEOSU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN http://video.google.com/videoplay?docid=2517080369880661376&hl=en AKININ 3 LU MERCAN İZLEMEK İÇİN LİKİ TIKLAYIN http://video.google.com/videoplay?docid=-5713074348485704288&hl=en benim yakaladıklarım
Akın ve Mutlu tebrikler...Yine yapmışsınız yapacağınızı... Akın bütün balıkları çifterli çektin galiba....
tebrikler arkadaşlar bu günlerde havanın maşallahı var iyi denk geldi pazar gününe avda güzel olmuş en kötü avınız böyle olsun
Ekip olarak tebrik ederim Akın ' ın gösterisi de ayrı bir keyif oldu Tüm avlarınızın bereketli olmasını dilerim
Mutlu abi ellerine sağlık çok güzel bi av olmuş tebrik ederim..Ya bişey merak ettimde onu sorucaktım..Bende yazın hep balık çiftliklerinin orada balık tutuyorum ama havuzlara bu kadar yakına tekneleri yaklaştırmıyolar yasak..Orada galiba karışmıyolar?
sevgilili evirm orası eski orkinos balik ciftliği 1 senedir hatta daha fazladır boş kafesler dolu olunca balık girmiyor boşaltılar allahtan balık yapmaya basladısadece baglanma amaclı kullanıyoruz< birazda rugarı kesiyor
tebrikler arkadaşlar güzel av olmuş ve her zamanki gibi kaçan balık büyük olmuş olsun canınız sağolsun başka sefere mutlaka diyelim. rastgeleee
Tebrikler Arkadaslar Baliklar Sahane Tam benimde iki seneden beri özledigim bir Olay. Hepinize Rasgele
Ağlatacak Misiniz Siz Adami.. Ne Yaptiniz Ya... Bizim çikamadiğimiz Haftaya Mi Denk Getirdiniz... Ellerinize Sağlik...
Fotoğraflarda da görüldüğü üzere En nasipsiz insan olarak ben bu avdan çok büyük zevk aldım. Balıklarda Akın'dan büyük zevk aldılar. Olayın sırrı bırada.
Tebrikler çok güzel av olmuş.İçim gitti valla ben bu hafta çıkamadım inşallah haftaya artık. Afiyet osun
Tebrikler, balıklar süper görünüyor... Hele de o mercanlar yok mu, sabah sabah bitirdi beni... Mutlu fotolarda gördüğüm o delikli kutu yem kutusu mu? Tekrar tebrikler,