Peki nerede bu balıklar : ? Bugün limana giderken "yahu" dedim kendi kendime , "Forumda bazı arkadaşlarım zaten merak ediyordu bu olayı,bari biraz katkım olsun " dedim ve topluca hatıra fotoğrafı çektim. Selamlar Sevgiler...
Tarkan agabey oncelikle tesekkurler ederim bizimle paylastigin icin. Bunlar orada satilmak uzere mi bekletiliyorlar, yoksa kurutulmak icin mi ? Ne icin oraya koyduklarini anlayamadim Birde gozler hakikaten fenaymis.Balikci Kenan Twilight filmini cok izliyor galiba Rastgele agabey...
.. Selamlar Abim. Satılmak yada kurutulmak için değil. Bir nevi "açık hava balık müzesi" gibi düşün. Hani çoluğunu çocuğunu alıp zaman geçirirsin , 340 kiloluk balıklara bakıp fotoğraf çekersin sonrasında da iki porsiyon hamsi yiyip evine gidersin. Anlatabildim mi pek emin değilim.
Abi bunları nerede çektin. Biraz mide bulandırıcı ortam gibi Bunlardan sosis falan yapılıyor diyorlar. Umarım hepsi Çine Japonyaya falan gidiyordur.
. Yok yok hepsi Balıkçı Kenan'da Beylikdüzü tesislerinde... Bu görüntü "anlatılmaz yaşanır" dediklerinden... .
Birileri köpek balığı eti kansere iyi geliyormuş yiyenler kanser olmazmış dedi kıymete bindi kenanın yerindekiler sergileniyor ama başka balıkçılarda kilosu 10 tl
Geçenlerde Metro markette satılıyordu, bembeyaz yağ gibi eti var, yenilebilecek gibi görünmedi gözüme.
Tam bir cete fotografi olmus.. Ama insani oldukca hüzünlendiriyor. Herkes gözlerdeki nazar boncuguna takilmis ben agzindaki torbalara takildim. Onlar nedir dostum? Tuz? Buz? Istanbul'a selamlar, sevgiler..
(Biliyorum cok soru sordum ama...) Peki agabey o kopekbaliklari kokmaya,kurtlanmaya basladiginda ne yapiyorlar acep? Bir bilgin varmi? Sadece merak ettigim icin soruyorum.Mesela etlerini siyirip iskeletini muzeye mi koyuyorlar,ne yapiyorlar diye merak ettim. Rastgele...